Историческите земи на Малорусия и Новорусия трябва да бъдат върнати

...
Историческите земи на Малорусия и Новорусия трябва да бъдат върнати
Коментари Харесай

Ключов съветник на Путин издаде плановете на Кремъл за присъединяването на Новорусия и Малорусия

Историческите земи на Малорусия и Новорусия би трябвало да бъдат върнати в състава на Русия. В противоположен случай тези територии, окупирани от проамерикански марионетки, непрекъснато ще заплашват сигурността на Русия. Това съобщи по време на интернационалния родолюбив лагер-форум " Донузлав-2017 " съветникът на Путин по въпросите на районната икономическа интеграция учен Сергей Глазьов, представен от съветските медии.

" Народът в никакъв случай няма да признае под никаква форма украинския нацизъм. Благодарение на мъдрото решение на нашия президент Крим бе върват безкръвно, законно и триумфално. Но за жалост ние не можахме да създадем това за останалата част от съветския свят... Искам да кажа, че до момента в който не върнем Малорусия и Новорусия в състава на Русия, ние ще живеем с тази загниваща рана, че има окупирана част от съветския свят, където господства произвол и милиони хора биват дресирани в антируска истерика. Ние от самото начало ще изпитваме опасност за сигурността ни и ескалация на тази хибридна война на най-уязвимия за нас фронт ", изясни Глазьов, който е роден в Запорожие, Украйна и до декември 2016 година бе член на Украинската академия на науките.

Глазьов твърди, че в Украйна няма законна власт, която да поеме отговорност за реализацията на политически договорености. Съветникът на Путин, който преди години бе министър на външно икономическите връзки на Руската федерация, означи също по този начин, че не може да се чака автоматизиран провал на режима в Киев, тъй като там се работи на правилото на комерсиалната възвращаемост. Властите получават поддръжка от чужбина, а в подмяна дават ресурсите на страната, обобщи Глазьов, представен от Русвесна.ру.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР