Истински съм натъжен, защото след 2-ри първият въпрос, който ще

...
Истински съм натъжен, защото след 2-ри първият въпрос, който ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Веригите ни грабят всеки ден, държавата е разграден двор

Истински съм тъжен, тъй като след 2-ри първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, само че парите ги няма, похарчиха ги. Този неприятен сън не се маха единствено с миене на очите. Техните платени икономисти се пробват да ни убедят, че ситуацията не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, в случай че не се върнем. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в зала „ Маестро Атанас “ в град Пазарджик.

Той бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

„ Вие очаквате оптимизъм, само че като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към Лукойл и Русия, от най-бедната страна. Магазините също ви грабят, поради изпуснатата инфлация “, обърна се Борисов към множеството.

„ Котрабанди, царевица, всичко е нагоре – разграден двор “, заключи водачът на ГЕРБ. „ Днес хората са разединени, ненавиждат се. Няма политическа класа. Искат да ръководят, само че ние видяхме какво могат ", добави той.

„ Ние ще бъдем първи с най-малко 15% разлика от втория “, разгласи някогашният външен министър и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик. „ На мен ми писна да чувам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме желали, тъй като желаеме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, с цел да може България още веднъж да е фактор, да се спре този безразсъден растеж на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи още веднъж. Ще създадем всичко допустимо да формираме държавно управление “, приключи тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР