Истински ад застигна всички летовници, използвали отпуската си да отпочинат

...
Истински ад застигна всички летовници, използвали отпуската си да отпочинат
Коментари Харесай

Адска тапа на гръцката граница, нашенци не могат да се приберат

Истински пъкъл застигна всички летовници, употребявали отпуската си да отпочинат в Гърция, които в този момент се връщат вкъщи, оповестява БЛИЦ. Под жаркото слънце опашката от коли, искащи да влязат в България, е с дължина километри.

При това автоколоната не помръдва даже и в най-големия зной. Конкретни аргументи за бавното култивиране на колите няма. Най-вероятно колите са прекалено много и безусловно задръстват граничния пункт, макар, че денят е понеделник и сходен голям трафик не се чака.
-->
Колите безусловно пълзят, заседнали българи оповестиха за БЛИЦ, че за малко повече от половин час колите са се придвижили едвам с към 100 метра.

Сред пътуващите има дами, възрастни хора и дребни деца, за които висенето на огромната горещина може да сътвори проблем, в случай че климатикът в колата не е включен на макс.

Обстановката остава изострена, множеството водачи са изнервени и непрекъснато натискат клаксоните на колите. 

Най-проблемни са румънските водачи. Агресивното им държание се вижда отдалеко и стряска останалите чакащи в опашката. Те непрекъснато се пробват да прередят останалите коли, очевидно бързайки, предвид на това какъв брой доста път им остава до дома им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР