Истинска трагедия! Смърт в семейството на Гала Кървави разкрития за

...
Истинска трагедия! Смърт в семейството на Гала Кървави разкрития за
Коментари Харесай

Полицаят, застрелял племенника на Гала - с 15 години стаж

Истинска покруса! Смърт в фамилията на Гала Кървави разкрития за разстрела на племенника на Гала СНИМКИ

Георги (Джордж) Пенев – племенникът на тв водещата Гала, е бил погубен от служител на реда в селo Фредония в щата Ню Йорк. То е известно с това, че в него се намира щатският университет на Ню Йорк и е притегателно място за доста младежи. Полицейският шеф Брадли Майърс разгласи пред локални медии името на служителя, умъртвил Пенев – Нейтън Скривън. Той влезнал в къща на ул. „ Либърти “, където мъжът го атакувал. Скривън излязъл на открито, само че нападателният мъж продължавал да размахва нож против него. Тогава служителят на реда стрелял по него. Съседите чули два изстрела.

Скривън е чиновник с 15 години стаж. На униформата му е била инсталирана камера.

„ Мисля, че лицето се е било заключило в банята и положението му било неразбираемо. Служителят излязъл от къщата на улицата, само че не му бил оставен различен избор, с изключение на да стреля по нападателя “, изясни Майерс. Униформеният не е потърпевш. Името на жертвата не се оповестява. „ Тези неща в никакъв случай не са лесни, мъчно е и е огромно злощастие, че денят трябваше да приключи по този метод “, споделя още полицейският шеф. Скривън бил извикан в къщата по сигнал. В момента той е в длъжностен отпуск.

Адвокатът на полицейския сектор заяви, че нож е бил взет като доказателство от мястото на случая. Такъв случай в селото не е имало повече от 10 години. Последният път, когато служител на реда е трябвало да стреля, е бил преди 15 години, написа Blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР