Испанският ветеран Фелисиано Лопес разкри обнадеждаваща информация за борещия се

...
Испанският ветеран Фелисиано Лопес разкри обнадеждаваща информация за борещия се
Коментари Харесай

Това ли ще е най-голямата звезда при мъжете на US Open?

Испанският деец Фелисиано Лопес разкри обнадеждаваща информация за борещия се със съществени проблеми с бедрото в последните години Анди Мъри. Според 38-годишния Лопес шотландецът, който предходната година се завърна в ATP тура след комплицирана интервенция и даже завоюва шампионата в Антверп, сега се усеща добре и е мощно стимулиран да вземе присъединяване на US Open, в случай че шампионатът от " Големия шлем " в Ню Йорк се състои.



Мъри, някогашен №1 в света, повторен първенец на " Уимбълдън " и повторен златен медалист на сингъл от Олимпийски игри, сграбчи първия си трофей от " Големия шлем " точно на US Open през 2012 година.

 Анди Мъри разкри по кое време са почнали проблемите му с бедрото
" Всъщност разговарях с него преди два дни и той беше доста въодушевен за US Open ", съобщи Лопес в Zoom чат с публицисти. " Той към този момент възобнови тренировки. Попитах го за бедрото и по какъв начин се усеща, той отговори, че всичко е наред все още. Може би още веднъж ще го забележим на корта и аз, несъмнено, притискам палци на Анди още веднъж да играе. Това би било прелестно за всички, изключително за него ", продължи левичарят от Толедо.

 Фелисиано Лопес: Играчите би трябвало да схванат, че ще има доста намаляване на наградните фондове
" Той има потребност от малко време, с цел да види по какъв начин ще реагира на тренировките бедрото, само че беше оптимистично надъхан. Вече играе по малко и мисля, че е доста въодушевен да взе участие на US Open, в случай че шампионатът се организира ", сподели още Лопес.

 Джокович обмисля да пропусне US Open
 Федерер е навън до края на годината!
 Рафа Надал: При актуалните условия не бих желал да вземам участие на US Open
Анди Мъри може да се окаже най-голямата звезда при мъжете на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати, което по стратегия стартира в последния ден на август. Носителят на рекордните 20 трофеи от " Големия шлем " Роджър Федерер към този момент разгласи, че няма да играе до края на 2020 година, възстановявайки се от контузия на коляното. Другите две суперзвезди в актуалния тенис - водачът в ранглистата на ATP Новак Джокович и Рафаел Надал, пък показаха сериозните си съмнения дали да пътуват за Ню Йорк и са склонни да пропуснат конкуренцията в Голямата ябълка.

 Анди Мъри ще играе в шампионат на брат си Джейми
Що се отнася до Анди Мъри, чака се след седмица той да играе на демо шампионата " Битката на британците ", проведен от брата на шотландеца - експерта на двойки Джейми Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР