„Искаме във "Визия за България" да залегне изграждане на транспортен

...
„Искаме във "Визия за България" да залегне изграждане на транспортен
Коментари Харесай

Бизнесът в Хасково пред БСП: Искаме изграждане на транспортен коридор 9

„ Искаме във "Визия за България " да залегне създаване на транспортен кулоар №9, което ще помогне за развиването и на бизнеса, и на стопанската система на Хасково. Това включва създаване на нови ж.п. линии. Ще бъде засилен комерсиалният трафик, което ще отвори нови работни места. “

Това споделиха представители на бизнеса в Хасково на среща с народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ по време на разискване на „ Визия за България “. Представителите на бизнеса настояха за усилване на хранително-вкусовата индустрия, оповестиха от пресцентъра на социалистите. „ В България не приказваме за корупция, а за обир. “ Това сподели представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева. По думите й 80% от всички лечебни заведения са съсредоточени в 3 града в страната, а опазването на здравето е пред цялостен банкрут. Тя бе безапелационна, че няма връзка сред бизнеса и образованието и доказателство за това е, че няма фрагменти, които са нужни на работодателите. „ 60% от българите, за последните 10 години, са станали функционално необразовани. В момента сме преди всичко в Европа по необразовани хора “, сподели Елена Йончева. Тя разяснява думите на премиера, че сме щели да изнасяме храни в арабския свят, като уточни,че не е ясно какво тъкмо ще изнасяме, откакто над 80% от храните на пазара ни са импорт.

„ Имаме една съществена мисия- да я има България. Според учените, след 30 години, това ще е единствено територия. Целта на „ Визия за България “ е да предотвратим това да се случи. “ Това сподели националният представител от левицата Георги Търновалийски. Той добави, че Визията е отворен документ, който е надпартиен. „ На първо място, би трябвало да задържим напускащите. Това може да стане през стопанската система. Голяма част от напускащите са стопански имигранти. Трябва страната да влезе в своите функционалности “, безапелационен бе депутатът. Той уточни, че по разбор на Българска академия на науките, от страната се крадат, през корупция и публични поръчки, над 10 милиарда лв.. „ Държавата не мисли по какъв начин да понижи и ограничи този развой, тъй като налива още пари в тази бездънна каца “, сподели още Търновалийски. „ Бюджетът е прекрояван 1530 пъти за предходната година и това е мнение на Сметната палата. Това става по този начин, тъй като ръководещите трансформираха закони, с цел да раздават публичните пари “, добави националният представител.

Според народния представител Васил Антонов България е изпуснала опцията да има мощни и мощни стопански енергийни планове поради недалновидно решение на актуалните ръководещи. Той добави, че те можеха да съживят стопанската система на страната и да лимитират напускането на младежи от България. На срещата участваха и народните представители от левицата проф. Светла Бъчварова, Иван Генов, Николай Иванов и Ирена Анастасова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР