Инвеститорът в рисков капитал Крис Бърниске предполага, че предстоящият бичи

...
Инвеститорът в рисков капитал Крис Бърниске предполага, че предстоящият бичи
Коментари Харесай

Очаква ни изключителен бичи пазар според известен крипто експерт

Инвеститорът в рисков капитал Крис Бърниске допуска, че идният бичи крипто пазар ще надмине по мащаб предходните цикли.

Според Бърниске , сътрудник в Placeholder Capital и някогашен анализатор в ARK Invest, този нов бичи цикъл се подхранва от доста идни планове и катализатори.

Бърниске счита, че крипто промишлеността е отбелязала забележителен напредък през годините, като всеки цикъл е надминавал предходния. Той означи, че регулаторният пейзаж се развива, започват се нови артикули, интернет финансовата система (IFS) узрява, а незаменяемите токени (NFT) получават всеобщо самопризнание.

Освен това Бърниске уточни, че основният изпълнителен шеф на BlackRock Лари Финк е изразил бичи настроения и има очакване за понижаване на лихвените проценти. Тези фактори дружно демонстрират, че е време да се подготвим за иден трогателен интервал.

Що се отнася до бъдещето на крипто плановете, Бърниске предвижда консолидация в дребен брой блокчейни от първи пласт. Тези блокчейни ще обезпечават сигурност за хиляди други вериги, което ще докара до по-рационализирана и сигурна екосистема.

Консолидацията на инфраструктурата ще докара до появяването на спечелили, които ще получат стойност, до момента в който цената на по-малко значимите инфраструктурни съставни елементи ще намалее. Бърниске предизвести рисковите капиталисти да не остават фокусирани само върху инфраструктурата за нескончаем интервал от време, защото могат да се сблъскат с последствия.

Що се отнася до съответните благоприятни условия, Бърниске по-рано посочи Solana ( SOL ) като обещаваща екосистема за идния бичи пазарен цикъл. Той изясни, че Placeholder Capital ползва тактика на “ “, която включва избор на няколко екосистеми по време на мечи пазари и създаване на повсеместен метод към тях.

Според информацията при предходния мечи пазар фокусът е бил върху Етериум ( ETH ) и Биткойн ( BTC ) заради техния одобрен и ликвиден темперамент. Стратегията включва придобиване на съществени активи и вложение в планове в границите на определената екосистема. Понастоящем фокусът е върху Cosmos и Solana, като задачата е да се възпроизведе сполучливият метод.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР