Очакваните съобщения за нови членове са на хоризонта за алианса

...
Очакваните съобщения за нови членове са на хоризонта за алианса
Коментари Харесай

БРИКС: Важно съобщение за разширяването на съюза

Очакваните известия за нови членове са на хоризонта за алианса БРИКС по време на идната среща на върха през 2024 година

Насрочена за октомври в региона на Казан в Русия, 16-ата среща на върха ще насочи предложения към нови разрастващи се страни, които имат интерес да се причислят към блока. Между Русия и алианса интензивно се водят полемики за разширение, съгласно съветски формален представител.

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков разиска вероятностите за нови участници в изявление за TV BRICS. Той акцентира капацитета на срещата на върха да увеличи съдействието сред страните от БРИКС, отбелязвайки развиващия се потенциал на блока за разширение.

Рябков акцентира ентусиазма, демонстриран от бъдещите членове, и акцентира смисъла на значителното ангажиране с дневния ред, създаден по време на съветското председателство. Тези критерии ще управляват заинтригуваните народи в метода им за присъединение към алианса.

С почти 35 страни, които демонстрират интерес да се причислят към БРИКС към април 2024 година, растежът на алианса слага провокации пред превъзходството на щатския $. Тъй като от ден на ден народи се диверсифицират от $, валутата е изправена пред възходящ напън, усилвайки въздействието на самодейността за дедоларизация на БРИКС.

Гледайки напред към срещата на върха, Рябков акцентира нейното значение за оформянето на политиката на БРИКС и усилването на възходящото значение на алианса. Въпреки че точният брой страни, които получават публични предложения, остава нерешителен, предходните предложения бяха отправяни изборно, което допуска внимателен метод към разширението.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР