Китайските власти стартираха планове за продажба на Rmb1tn ($140 милиарда)

...
Китайските власти стартираха планове за продажба на Rmb1tn ($140 милиарда)
Коментари Харесай

Китай стреля по продажбата на дълга на Rmb1tn за стимулиране на икономиката

Китайските управляващи стартираха проекти за продажба на Rmb1tn ($140 милиарда) дълготрайни облигации, до момента в който Пекин усилва разноските, с цел да подтиква стопанската система.

Китайската национална банка е помолила брокери за съвет по отношение на ценообразуването на продажбата на първата партида от държавните облигации, съгласно двама души, които са получили претенции.

Китайското държавно управление разгласи проекти за продажба на облигации по време на годишната сесия на законодателния орган на страната през март, заявявайки, че ще поддържа вложенията в основни области и ще ускори икономическия подтик през второто тримесечие на фона на продължителната имотна рецесия в страната.

„ Продажбата на облигации е сериозна част от съгласуваните старания за поддръжка на значими, незабавни и предизвикателни планове, които са от значително значение за модернизацията на стопанската система “, Лю Суше, заместник-ръководител на Националната комисия за развиване и промени, сподели на обществен брифинг в средата на април.

„ Това са в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР