Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, е известна

...
Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, е известна
Коментари Харесай

Американската икономика трябва да се срине, за да се изпълни прогнозата на Кати Ууд за Биткойн

Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на Ark Invest, е известна със смелите си прогнози за бъдещето на криптовалутите, построени въз основата на догатки с ниска възможност да се осъществен.

Ууд непрестанно преразглежда прогнозите си за Биткойн, като последователно покачва целевата цена. В началото на годината тя загатна „ “ на Ark Invest за Биткойн да доближи $600,000. Впоследствие обаче тази прогноза бе нараснала до $3.8 милиона до 2030 година

“, изясни Ууд.

Кевин о’Лиъри, бизнесмен и водещ на предаването „ “, изрази песимизъм във връзка с сходно повишаване, като допусна, че то би означавало срив на американската стопанска система. О’Лиъри гледа на Биткойн като на средство за хеджиране против стопански спадове и заради тази причина държи позиция в него. Той акцентира плануваното предложение на BTC, като го опълчва на валутите на централните банки, податливи на човешка операция.

Въпреки това о’Лиъри не планува иден срив на международната или американската стопанска система, което съгласно неговите разсъждения би направило малко евентуално Биткойн да доближи целевата цена на Ууд.

Прогнозата на Ууд зависи от институционалните вложения. Тя и Ark Invest настояват, че забележителното институционално присъединяване може да тласне цената на водещата криптовалута нагоре. Въпреки това вероятността институциите да заделят „ е минимална.

Въпреки че сюжети като световен стопански срив или съществени институционални вложения биха могли евентуално да изстрелят BTC към нови висоти, тези събития са малко евентуални. Освен това е от решаващо значение да се признае персоналният интерес на Ууд да разпространява Биткойн. През януари 2024 година Ark бе измежду компаниите, които показаха спот ETF за BTC. Създавайки неспокойствие по отношение на Биткойн посредством своите прогнози, Ууд би могла да повлияе на вложителите да се включат в борсовата търговия с BTC ETF, изключително с ETF-ът на Ark Invest.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР