Познат крипто търговец, известен с псевдонима Inmortal, направи някои смели

...
Познат крипто търговец, известен с псевдонима Inmortal, направи някои смели
Коментари Харесай

Solana претърпя последната си корекция за този цикъл според анализатор

Познат крипто търговец, прочут с псевдонима Inmortal, направи някои смели прогнози за Solana (SOL) и още няколко алткойна.

Inmortal допуска, че SOL неотдавна е претърпяла последната си забележителна промяна за този пазарен цикъл. Той твърди, че биковете на SOL сполучливо са защитили равнищата на поддръжка към $120, което демонстрира евентуална повратна точка в ценовата ѝ траектория.

Споделяйки графика, Inmortal предвижда, че SOL в този момент е квалифициран за рали към нов връх за 2024 година

В допълнение към SOL, Inmortal чака позитивни придвижвания при три криптовалути, въодушевени от мемета. Той се концентрира по-специално върху Floki (FLOKI), отбелязвайки бичите ѝ признаци след повторното тестване на 200-дневната пълзяща междинна (МА) на осемчасовата графика и възвръщането на поддръжката при $0.00015.

Inmortal чака FLOKI да преживее спад до почти $0.00017, преди да се повиши до $0.00025 до края на месеца. Анализаторът допуска корелация сред представянето на SOL и това на меме монети като FLOKI , DOGE и PEPE .

Друга криптовалута, която притегля вниманието на Inmortal, е Seedify.Fund (SFUND) – платформа, профилирана в планове за блокчейн игри. Inmortal следи, че SFUND се консолидира към равнището от $2.60, наблягайки забележителна фаза на струпване, продължаваща 578 дни.

Въз основа на своя разбор Inmortal предвижда, че SFUND може да нарасне до $6 през идващите месеци, което демонстрира евентуална опция за обилни облаги.

В резюме, прогнозите на Inmortal дават оптимистична вероятност за SOL и определени алткойни, подкрепена от механически разбор и пазарни наблюдения, споделени с многочислените му почитатели.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР