След неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн (BTC) криптовалутната общност следи

...
След неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн (BTC) криптовалутната общност следи
Коментари Харесай

Биткойн навлиза в опасна зона – ето какво да следим

След неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн (BTC) криптовалутната общественост следи от близко бъдещата ценова траектория на актива.

Борбата на Биткойн да поддържа непоклатимост над $65,000 след халвинга притегли вниманието както на вложителите, по този начин и на анализаторите, които търсят сведения за бъдещите му придвижвания.

В неотдавнашна обява крипто аналитикът “ ” акцентира опасенията си по отношение на евентуална “опасна зона ” след халвинга на Биткойн. Опирайки се на минали цикли, като този през 2016 година, когато Биткойн означи почти 11% спад на цената към 21 дни след самото събитие, концепцията за “o ” допуска интервал на евентуална турбулентност, като вниманието е ориентирано по-специално към 15-ия ден след халвинга.

Значението на “ ” се крие освен във опцията за ценови спадове, само че и в ролята ѝ на предвестител на това, което може да последва – продължен “диапазон на наново струпване ”. Историческите данни демонстрират, че след първичния спад BTC постоянно навлиза във фаза на консолидация, която продължава до 150 дни. Тази фаза е от решаващо значение за стабилизирането на пазара и може да проправи пътя за идващия бичи пробив, който се чака към септември 2024 година

Що се отнася до продължителността на идеалния диапазон на ре-акумулация, Rekt Capital означи, че когато Биткойн доближи нов исторически връх в средата на март, това допуска ускорение на цикъла с 260 дни. Въпреки това, откакто Биткойн се консолидира през последните 49 дни, това ускоряване е намаляло до към 210 дни. Ако Биткойн следва историческите модели и се консолидира в този диапазон на наново акумулиране за общо 150 дни след халвинга, това би означавало продължение на ускорението на цикъла, въпреки и в по-малка степен, с към 60 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР