Въпреки че Биткойн скочи до нови рекорди за всички времена

...
Въпреки че Биткойн скочи до нови рекорди за всички времена
Коментари Харесай

Биткойн достига нови върхове, но тези крипто акции се представят по-добре

Въпреки че Биткойн скочи до нови върхове за всички времена през 2024 година, някои акции изпревариха облагите му от 2023 година насам.

Coinbase Global, MicroStrategy и CleanSpark демонстрираха удивително показване спрямо известната цифрова валута. Ето разбивка на облагите им:

Coinbase Global

Coinbase, водеща борса за криптовалути, се възползва от възходящата известност на криптоактивите и записва растеж от 518%. Разнообразните му потоци от доходи, в това число абонаменти и такси за транзакции, способстваха за впечатляващия му напредък.

Въпреки че се търгува с над 17 пъти повече от приходите си, капацитетът му за дълготраен напредък остава вълнуващ, изключително за вложителите с бичите вероятности за крипто.

CleanSpark

Като Биткойн копач, приходите на CleanSpark, който скочи със 765%, са директно свързани с цената на BTC . Главният изпълнителен шеф Зак Брадфорд остава оптимист за вероятностите на компанията, като акцентира нейните мощни маржове и позиционирането й като един от по-големите копачи.

Макар и да имаше опасения по отношение на неотдавнашното халвинг събитие, което оказва въздействие върху производството, рентабилността и капацитетът за напредък на CleanSpark не престават да притеглят вложители.

MicroStrategy

MicroStrategy, главен снабдител на решения за разбор и бизнес разузнаване, означи скок на акциите от 790% си заради забележителните си притежания в Биткойн. С над 214,000 BTC в портфолиото си, експозицията на компанията към крипто е забележителна.

Бичите възгледи на основния изпълнителен шеф Майкъл Сейлър във връзка с Биткойн в допълнение подхрани интереса на вложителите, макар продължаващите загуби от амортизация на цифрови активи.

Да, тези акции се показаха извънредно добре на фона на крипто взрива, само че те също идват с опасности. Рентабилността на CleanSpark зависи значително от цената на Биткойн, до момента в който повишената оценка на MicroStrategy и зависимостта от притежаваните криптовалути пораждат опасения измежду вложителите.

Въпреки това, за тези, които са уверени в бъдещето на крипто, тези акции може да предложат евентуални благоприятни условия за забележителна възвращаемост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР