Елитната нюйоркска адвокатска кантора Cravath ще изостави облицованите си с

...
Елитната нюйоркска адвокатска кантора Cravath ще изостави облицованите си с
Коментари Харесай

Cravath се присъединява към изселването на Midtown с преместване в Hudson Yards в Манхатън

Елитната нюйоркска адвокатска адвокатска фирма Cravath ще изостави облицованите си с дърво офиси в Midtown Manhattan за идното развиване на Hudson Yards в западната част на острова в понеделник, на фона на изселване от квартала, който от дълго време е дом на някои от най-големите юридически имена в града.

Преместването на 205-годишната компания следва сходни премествания на запад от съперници, включително Cooley, Skadden Arps и Debevoise & Плимптън и е спомагателен удар върху региона, който в миналото е формирал корпоративното ядро ​​на Манхатън, което се бори да запълни празните небостъргачи. Процентът на незаетите площи в Midtown скочи до исторически връх от съвсем 23 % през първите три месеца на годината, съгласно отчет на компанията за недвижими парцели Cushman & Wakefield.

„ Пандемията беше изключително сложна за елементи от Midtown, ” сподели сътрудникът на Cravath Дейвид Пъркинс, който също е съ-ръководител на практиката за частни финансови вложения на компанията и оказа помощ за оркестрирането на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР