Интересен и много емоционален ден очаква зодиите днес. Цветя, обяснения

...
Интересен и много емоционален ден очаква зодиите днес. Цветя, обяснения
Коментари Харесай

Една зодия трябва да даде прошка, друга – да чуе интуицията си

Интересен и доста прочувствен ден чака зодиите през днешния ден. Цветя, пояснения в обич, знак от предишното – палитрата ще е цялостна, стига 12-е знака да могат вярно да разчетат знаците на ориста. Една зодия ще би трябвало да даде амнистия, друга да чуе интуицията си. Трета никога не трябва да се пробва да промени половинката си.

Ще имат ли обаче зодиите пари и шансове за кариера – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Полезно е да си спомните за предишното. Някои от представителите на този знак обаче даже ще бъдат изправени пред алтернативата дали да дадат втори късмет на някогашната си половинка или да продължат да се вършат на ядосани. Дори да са ви наранили, налага се да простите.

ТЕЛЕЦ - За да получите това, което желаете, би трябвало да положите старания в връзката. Сигналите, които получавате при общуването с представители на противоположния пол, обаче може много да ви объркат. Не търсете логичност! Оставете се на интуицията да ви води и се забавлявайте!

БЛИЗНАЦИ - Може напълно ненадейно нежните създания, родени под този знак, да получат букет цветя или предложение за среща от нов любовник. Звездите обаче ви предизвестяват, че тези сантиментални прекарвания няма да доведат до сериозна връзка. Мъжете пък да внимават с ревността!

РАК - Да приказваш без да мислиш, е все едно да стреляш без да се целиш. Това го е споделил Мигел де Сервантес, само че в този ден думите са като патрони и в случай че не ги подбирате вярно, рискувате да се изложите. Не е целесъобразно да сте в шумна компания. Не злоупотребявайте с алкохола!

ЛЪВ - Изпитвате буйно предпочитание да измененията хората, които обичате, а това може да породи съществени разправии. Не си и помисляйте да им налагате ограничавания или да желаете нещо, което те не могат да ви дадат! Носете тоалети в тъмносиньо! Това спомага за ясна вътрешен глас и разум.

ДЕВА - Предоставят ви се чудесни условия и може да разгърнете своя креативен капацитет, да очаровате някого, да намерите другари или сътрудници. Възможни са обаче и паники или напрежение с близки хора. Пийте повече вода и хапвайте храни, богати на антиоксиданти!

ВЕЗНИ - Склонни сте да вземате прибързани решения, само че би трябвало да обмислите всяка своя стъпка, с цел да не се изложите. Добре е да се погрижите за здравословното си положение, тъй като заболяванията на този ден са доста рискови, в случай че не им се обърне внимание незабавно.

СКОРПИОН - Повишените ви страсти могат да породят напрежение в връзките ви с близките. Внимавайте да не засегнете тези, които обичате, с недомислени изявления! Страстта ви изгаря. Ласките ще оказват помощ да разтопите ледовете сред вас. Възможни са травми.

СТРЕЛЕЦ - Повишената сензитивност, интуицията и мемоари ще са водеща мощ през този ден.  Ще намерите каквото търсите. Можете да се изразите добре и да намерите поддръжка. Склонни сте да си угаждате и преяждате. Има риск от затлъстяване, тъй като всеки непотребен грам ви се лепи.

КОЗИРОГ - Бъдете непрекъснати и неотклонни в задачите си! Може да вземете значими решения, само че е добре преди този момент да се посъветвате с околните си. Желателно е да ограничите нездравословните храни и питиета, които имат отрицателен резултат върху здравословното ви положение.

ВОДОЛЕЙ - Пред вас се откриват положителни благоприятни условия да осъществите фантазиите си, да разширите своя мироглед като да придобиете нови познания и умения. Обърнете обаче внимание на здравословното си положение! Най-уязвими в този момент са сливиците и гласните струни.

РИБИ - Нуждаете се от положителна среда и хора, които споделят потребностите ви. Добре ще ви се отрази разходка измежду природата в приятната компания на обичания. За самотните дами в този момент не се целесъобразни запознанствата, тъй като са склонни да идеализират и може да се разочароват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР