Институтът Пантон обяви нюанс на синьо с виолетово-червени подтонове за

...
Институтът Пантон обяви нюанс на синьо с виолетово-червени подтонове за
Коментари Харесай

Институтът Пантон посочи цвета на 2022 г.

Институтът " Пантон " разгласи колорит на синьо с виолетово-червени подтонове за цвят на 2022 година

" Комбинирайки качествата на синьото, само че в това време с виолетово-червени оттенъци " Пантон 17-3938 Вери пери " символизира пламенно, радостно въодушевление и динамично наличие, което предизвиква самоуверено творчество и въображение, " обясниха избора си експертите.

Те акцентират, че при излизане от изолацията, усещанията и стандартите на хората се трансформират, а действителният и виртуалният живот стартират да се пресичат по нов метод. " С възходящата известност на метавселената и възхода на креативната общественост в цифровото пространство, " Пантон 17-3938 Вери пери " демонстрира по какъв начин (...) цветовите трендове в цифровия свят се демонстрират в действителния свят и назад, " се споделя в известието.

Организацията дефинира основния цвят на годината от 2000 година Институтът основава бои за стилната и козметична промишленост, строителството, текстилната индустрия и други браншове. Известен е с едноименната система за сходство на цветовете.

Специалистите на " Пантон " избират водещия колорит въз основата на това, което към този момент е употребявано в модата и вътрешния дизайн, както и на прогнозите за дълготраен интерес.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР