Иновативният електрически диван на Xiaomi е създаден за максимален комфорт(снимка:

...
Иновативният електрически диван на Xiaomi е създаден за максимален комфорт(снимка:
Коментари Харесай

Електрически диван на Xiaomi предлага и USB портове


Иновативният електрически диван на Xiaomi е основан за оптимален комфорт
(снимка: Xiaomi Youpin)

Xiaomi се популяризира на международния пазар с качествени и налични като цена смарт телефони, само че в последните години компанията диверсифицира бизнеса си във всевъзможни посоки. Ако не знаете, тя към този момент продава и мебели…

В платформата за групово финансиране Xiaomi Youpin се появи електрически пригодим диван, който от горната страна на всичко предлага USB портове за зареждане на устройства.

Високотехнологичният  разрешава безстепенно електрическо контролиране на наклона от 110° до 160° – тази функционалност е основана за хора, които обичат да прекарват доста време на дивана и се нуждаят от оптимален комфорт.

Отстрани на дивана са ситуирани USB портове за зареждане на мобилни устройства
(снимка: Xiaomi Youpin)

Трима души могат да се разположат по едно и също време на Cheers Electric Fabric Sofa. Ширината на всяка седалка е 63,5 см. Но единствено два външни сегмента на дивана са преносими – този в средата е неподвижен и не може да трансформира ъгъла си на надолнище.

Също по този начин прави усещане съществуването на два USB врата, по един от всяка страна на дивана. С тяхна помощ потребителите могат да зареждат своите мобилни устройства, което е изключително практично, като се има поради, че нормално употребяваме джаджите на дивана.

Хай-тек диванът на Xiaomi е планиран за трима и разрешава контролиране на наклона
(снимка: Xiaomi Youpin)

Електрическият диван Cheers Electric Fabric Sofa е наличен за поръчки сега на цена от към 650 $. Предлага се в два цвята – ярко зелен и сив.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР