Смартфоните Pixel вероятно първи ще получат актуализацията Android 15 Beta

...
Смартфоните Pixel вероятно първи ще получат актуализацията Android 15 Beta
Коментари Харесай

Google I/O: Излиза втора бета версия на Android 15


Смартфоните Pixel евентуално първи ще получат актуализацията Android 15 Beta 2
(снимка: Google)

Гугъл публично разгласи, че Android 15 Beta 2 ще бъде налична от през днешния ден, (сряда, 15 май ). Това беше един от значимите анонси на международната конференция за разработчици Гугъл I/O, която стартира във вторник.

Много производители на смарт телефони с Android към този момент показаха Android 15 Beta 1 за някои от своите устройства. OnePlus 12, realme 12 Pro+, Nothing Phone (2a) и други модели получиха актуализацията на най-популярната мобилна платформа.

На събитието I/O 2024 Гугъл се концентрира главно върху идните функционалности на AI моделите си Gemini. По-късно компанията разгласи, че идната бета версия на мобилната ѝ платформа ще излезе в сряда. Но Гугъл не загатна какви функционалности ще бъдат включени в Android 15 Beta 2. Подробности се чакат по-късно през днешния ден.

Смартфоните с телефони Android 15 Beta 1 записаха някои съществени неточности, тъй че не е целесъобразно да се конфигурира незавършена система на главното устройство за ежедневна приложимост, отбелязва Gizmochina.
още по темата
Засега няма изясненост по кое време OEM производители на смарт телефони ще пуснат актуализация Android 15 Beta 2. Устройствата Pixel на Гугъл е доста евентуално да бъдат първите, които ще получат версията.

Нетърпеливите да тестват версия Бета 2, могат да я конфигурират на тестовите си устройства, когато системата излезе, без да се надяват на постоянна работа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР