Иновативни машини и системи, продукти, изграждане на професионални контакти, развитие

...
Иновативни машини и системи, продукти, изграждане на професионални контакти, развитие
Коментари Харесай

Иновации и платформа за развитие на бизнеса ни предлага изложение МЕСОМАНИЯ 2020

Иновативни машини и системи, артикули, създаване на професионални контакти, развиване на бизнеса. Възможност за всичко това открива секторът на месопреработвателната индустрия, който от 4 до 7 ноември се събира в Интер Експо Център. Международният изложбен комплекс, при съблюдаване на най-строги ограничения за здравна сигурност, е хазаин изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО .

Организаторите са взели всички предписани от здравните управляващи ограничения, наложили са и спомагателни вътрешни правила. Създадени са условия за безвредно посещаване в изискванията на пандемия. Създадена е прецизна организация за съблюдаване на физическа отдалеченост от 1.5 м. и наложително потребление на защитна маска за лице от всички присъстващи. Crowd management провежда еднопосочно придвижване, а посредством актуалните вентилационни системи се основава положително проветряване и цялостно делене на входящия и изходящия въздушни потоци.

Най-високо равнище на хигиена и качествена поддръжка

За реализиране на най-високо равнище на хигиена, КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ предлага машини за разчистване със изсъхнал лед. „ Почистването със изсъхнал лед е доста облекчение в съпоставяне със съществуващите способи. “, разясняват експертите. Компанията показва и помпа от най-голям клас, предопределена за разнообразни флуиди. В региона на хигиената е профилирана ПаЧико; на щанда си компанията предлага качествени професионални детергенти за стерилизация и разчистване в областта на публичната хигиена.

Индустриални решения за UVC стерилизация дава Tech Industry. Предложенията на компанията за UVC стерилизация унищожават 99% от вирусите и бактериите във въздуха, по разнообразни повърхности, в процесна вода и в климатични или аспирационни системи. Лампите са с 12 000 часа живот. Могат да работят 24/7 даже във функциониращо произвеждане без да го попречват.

Впечатляват ни продуктите от Фармко за поддръжката на машините за месопреработвателното произвеждане. На щанда си тя предлага високотехнологични масла и греси утвърдени от NSF за смазване на лагери и механизми. Иновативната система за хигиенични стени и тавани, B-HYGIENIC, ни показват от NK TECHNOLOGY. Плоскостите, от които е построена, са химически, водо и прахоустойчиви, противогъбични и антибактериални, студо и топлоустойчиви от -60 до +100 градуса. А подови покрития от реактивни смоли ни показва СИЛИКАЛ. Спезиализирана в полагане на индустриални и декоративни подови настилки е и МАП 89.

За опаковката, етикета и оборудването

С необятна гама от етикети ни среща Дилком България. Специализирана в етикетирането, маркирането и автоматизираната продуктова идентификация, компанията има два щанда. В зала 2 ни показва необятна гама от етикети, измежду които за първи път – RFID етикети вградени в потребителски етикети. Наречени още „ смарт етикети “, RFID се употребяват най-често за идентификация и следене на артикули и артикули по цялата верига на доставки. В зала 1 Дилком показва артикули за етикетиране и маркиране; с изключение на баркод принтери, се показват картов принтер Edikio Access за щемпел на ценови етикети върху пластмасови карти.

Най-иновативните трендове ни показва и Демакс Груп. Предлагайки гъвкави решения, на щанда ѝ откриваме самозалепващи, многослойни и In-mould, обиколни етикети. Посетителите стопират погледа си и на многослойните сашета, картонените опаковки и доста други.

Високотехнологичното съоръжение е водещо за актуалната промишленост. Технологично съоръжение от последно потомство, произвеждане на автоматизирани опаковъчни линии, роботизирани решения, фолиа и пликове за бариерна опаковка, флексопечат на фолиа, самозалепващи етикети, програмен продукт, са акцент на INTRAMA INVEST. В сферата на пакетирането е и активността на STS PRINT. Компанията създава еднослойни и многослойни опаковки, ламинатни фолиа, пликове и други.

Изключително богата е продуктовата гама на EPSON BULGARIA. На фирмения щанд откриваме мастилено-струйни принтери, цифрови системи за щемпел, 3LCD проектори, интелигентни очила, сензорни системи и промишлени роботи.

Деликатесни усети

МЕСОМАНИЯ е пожеланото място за показване на най-новите артикули. В устрема си да даде най-вкусната и деликатна хапка месо, e основала ProBioti на Орехите. Сурово-сушените артикули създадени с прибавен пробиотик се характеризират с висока здравословна стойност и вкусови качества.

Изложението ни дава опция да опитаме и ароматните и вкусни последни оферти на САМИ-М. Свежото си фермерско ни показва УНИТЕМП. Фирмата е съумяла да интегрира „ под един покрив “ всички индустриални процеси.

С цялостния си потенциал се включват браншовите организации. АСОЦИАЦИЯ НА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ (АМБ) ни среща с трендовете в бранша в Зала 1, на щандове С1 и D1. А повече за вкусовите спецификации, технологиите, производството и традициите научаваме от експертите от Сдружение „ ТРАДИЦИОННИ СУРОВО-СУШЕНИ МЕСНИ ПРОДУКТИ”.

Допълнителна информация за ревютата, отдадени на хранително-вкусовата индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, ще откриете на food-exhibitions.bg.

Вратите са отворени за гости, както следва:

4-6 ноември – 09.30-18.30 часа

7 ноември – 09.30 – 16.00 часа
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР