Inkas е канадска фирма, добре позната в света на специализираните

...
Inkas е канадска фирма, добре позната в света на специализираните
Коментари Харесай

Този Cadillac не се притеснява от ръчни гранати и стрелба от „Калашников“

Inkas е канадска компания, добре позната в света на профилираните коли и по-конкретно в тези за отбрана. Компанията нееднократно е показвала планове въз основата на разнообразни коли и всъдеходи, които оферират изключителна отбрана от разнообразни огнестрелни оръжия.

Последният план на Inkas е въз основата на Cadillac Escalade Chairman VIP Edition или с две думи, най-върховата трансформация на всъдехода. Отвън не можете да познаете специфичната версия по нищо с изключение на добавката на покрива за повече място за пасажерите и скритите до някъде светлини в решетката.

`Този

В интериора нещата стоят по друг метод. Там „ джипът “ е в настройка с четири седалки, две от които извънредно огромни с масаж, обдухване, затопляне и разнообразни настройки. Таванът е със специфични светлини пресъздаващи дневни светлини, а озвучителната система е с 13 представителя. Добавени са още сгъваеми маси, както и бариера сред лидера и пасажерите.
`Този

Всъдеходът може да устои на пукотевица с патрони от диаметър 7.62, както и против две ръчни гранати хвърлени по едно и също време. Гумите са специфични и могат да бъдат употребявани даже и след пръсване, а дружно с тях са сложени специфични спирачки, камери за нощно виждане, 360-градусови камери и други.

Двигателят е истинския 6.2-литров бензинов осмак с мощ от 420 конски сили, който е обвързван с автоматизирана трансмисия с 10 предавки. Въртящият миг се предава към четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР