Инфлуенсърското семейство Дани и Александра Петканови най-редовно приковават вниманието върху

...
Инфлуенсърското семейство Дани и Александра Петканови най-редовно приковават вниманието върху
Коментари Харесай

Хванаха Даниел Петканов в груба фитнес измама

Инфлуенсърското семейство Дани и Александра Петканови най-редовно приковават вниманието върху себе си посредством всевъзможни драми, последната от която беше не какво да е, а бракът им. Този път обаче, под прицел се оказа единствено Лудия кореспондент, а повода е потресаваща, написа Шоу Блиц.

Явно, с цел да потвърди на амбициозната си жена какъв брой и него го бива в предприемачеството и новите хрумвания, Петканов неотдавна падна в личния си капан, казано метафорично.

Насред пандемията Даниел Петканов измисли нов метод да притегля вниманието - този път посредством платено мобилно приложение за фитнес фанатици. За задачата той избра точно интервала, в който фитнес залите бяха затворени, с цел да притегли бързо и несъмнено аудиторията.

Петканов не стопира да демонстрира мускули и да анонсира новото си начинание, което по думите му, " било сваляно над 100 пъти всяка минута ". Негови гневни почитатели обаче, бързо го смъкнаха на земята с мненията си.

Оказва се, че приложението е бъгаво и цялостно с проблеми от всевъзможен темперамент макар, че е платено. " Много необичайно за какво кода е тъкмо " dani4 " и като цяло това стана като нов излъган бизнес. В България гледат по какъв начин да ти вземат парите от нищото и това е някакви си по-известни персони стартират да популяризират всякакви зарибяващи нелепости и глупавия народ има вяра ", разяснява Тино Караджов под поста на Петканов в Инстаграм.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР