Инфлуенсърската двойка Петър и Радина от Един за друг успяха

...
Инфлуенсърската двойка Петър и Радина от Един за друг успяха
Коментари Харесай

Люлинската двойка на раздора: Хейтъри обвиниха Петър и Радина от "Един за друг"

Инфлуенсърската двойка Петър и Радина от " Един за различен " съумяха да си основат десетки врагове отвън рамките на занимателното шоу. Семейната двойка от столичния Люлин дадоха поръчка, че ще бъдат една от двойките на край, само че следва да разберем дали ще осъществен фантазията си.

Виж още: Поршето ѝ отива: Мони Зенгинер стана топ инфлуенсърка, изфука се с нов автомобил 

Петър и Радина обаче бяха избрани за една от най-неприятните двойки в шоуто този сезон. Причината за отрицателната реакция против фамилията, е тяхното държание, считат почитатели на шоуто. " Гледам това предаване от сезон 1 и за първи път има двойка,която ми е толкоз противна,(Радина и Петър) основават единствено интриги, злобни са,за първи път има коалици... те ще ме откажат да виждам предаването ", написа гневна потребителка.

" Опитват се да играят някаква тяхна си игра, тези двамката, Радини и Петър, единствено че в профил всичко се вижда доста по-ясно и тактиката им прозира. Вижда се какъв брой са злобни и долни. Не виждам какъв беше казусът, че Арти го победи, потвърди се в тази игра, че е по-добрият от двамата. За каква хвърлена ръкавица приказва, какви пет лв.. В живота се случва и да загубиш не може постоянно да си най-хубавият ", написа различен консуматор, визирайки последното предизвикателство в " Един за различен ", в което Петър загуби.

Виж още: Режимът на една гимнастичка: Секс извършения след учебно заведение с талантлив футболист

" Радина и Петър стартират да си демонстрират лошотията

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР