Индикаторът за автономния пробег на шофиране при едно зареждане на

...
Индикаторът за автономния пробег на шофиране при едно зареждане на
Коментари Харесай

Tesla Model S отстъпи в надпреварата за автономен пробег

Индикаторът за самостоятелния пробег на шофиране при едно зареждане на батерията е главното преимущество на Tesla пред многочислените съперници. От този миг нататък обаче Илон Мъск получава сериозен съперник - колите Lucid Air, които могат да се конкурират с автономията на Tesla Model S, приетия международен водач в този бранш.

Прави усещане, че производителят на Lucid Air - компанията Lucid Motors е учредена и се управлява от хора от Tesla, които са били тясно ангажирани в създаването на батериите на Model S. Настоящият връх за Tesla Model S Long Range Plus със 100 кВтч батерия е 647 км (402 мили) и се пресмята съгласно методологията на Агенцията за запазване на околната среда на Съединени американски щати (EPA).

Разстоянието, изминато от колите на Lucid Air, беше измерено по сходна скица на тази на EPA. Lucid Motors обаче мери основния потребителски клас за заряд на батерията с самостоятелни специалисти от FEV Северна Америка. Изпитването на EPA SAEJ1634 се организира на изпитателни полигони в Обърн Хилс, Мичиган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР