Имуностимуланти се взимат, когато сме здрави. Ако вече сме заразени

...
Имуностимуланти се взимат, когато сме здрави. Ако вече сме заразени
Коментари Харесай

Внимание! Наш учен каза кои имуностимуланти да взимаме

Имуностимуланти се взимат, когато сме здрави. Ако към този момент сме инфектирани с ковид, тяхната приложимост основава огромни опасности. Тогава коронавирус инфекцията протича с изключително активиране на имунната система и това може да докара до цитокинова стихия.

Това предизвестява постоянно имунологът акад. Богдан Петрунов, някогашен  директор на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ), представен от Марица.

" Така че това, което би трябвало да вършим, е, когато сме здрави, да пием витамин D, витамин С, това е мелатонин, селен, цинк, те са мощни антиоксиданти, ускоряват битката против нападателните кислородни молекули, които са токсични.

Това са му давали на Доналд Тръмп и в композиция с ремдесивир и с изкуствено основани в лаборатория антитела, които са ориентирани към вируса, това е бъдещето на цялото лекуване на ковид “, споделя акад. Петрунов.

Имуностимулаторите от бактериален темперамент, а не от растителен имат най-хубав резултат, тъй като ускоряват нашия натурален имунитет, който природата ни е дала, акцентира още ученият.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР