Името на вечния претендент за постове Даниел Лорер, който не

...
Името на вечния претендент за постове Даниел Лорер, който не
Коментари Харесай

Варна настръхна: Вечният кандидат за постове Даниел Лорер се натиска за кмет

Името на безконечния кандидат за постове Даниел Лорер, който не съумя да стане български еврокомисар, а по-късно бе даже спряган за гуверньор на Българска народна банка, става още веднъж настоящо около кметските избори във Варна. Източници настояват, че той ще бъде номинацията на „ Промяната “-ДБ за града, в който има доста парцели и е живял през последните години.

Според други източници обаче претендентът на Политическа партия ще бъде сегашният регионален шеф Благомир Коцев, който е наследник на скандалния предприемач Рубин Коцев, притежател на първокласния ресторант „ Хоризонт “ в Морската градина на Варна. Фамилията нашумя с опитите си да парира митингите на локалните поданици, които недоволстват против придвижването на коли в Морската градина, написа „ Филтър “.

През 2004 година Рубин Коцев бе похитен, а тогава фамилията разгласи, че за него е бил пожелан откуп в размер на 2 млн. лева, от които са били платени 500 000 лева Преговорите водил Благомир Коцев. След осъществена трансакция Коцев бил освободен, а делото по случая е прекъснато.

Реклама

Съдружникът на Рубин Коцев – Чавдар Ангелов пък бе измамен под отговорност за източването на 65 млн. $ от банкрутиралата КТБ.

Никак не са за подценяване и възможностите за кметския стол във Варна на претендента на „ Възраждане “ Коста Стоянов. Партията на кореняк варненеца Костадин Костадинов, като се изключи че има твърда фенска база в морския град, набира все по-сериозна поддръжка. Стоянов към този момент стартира своята акция и в първите си изявленията съобщи, че Варна е замязяла на Бейрут от времето на войната.

По думите му на 150- 200 метра от морето е цялостно с отпадъци и зеят дупки. В централната градска част до Римските терми, вървят поправки на улици и междублокови пространства, които са стартирани преди месеци и остават незавършени.

Кандидатът на ГЕРБ щял още веднъж да е пробитият Иван Портних, който ръководи морската столица от 2013 година, а на последните избори през 2019 се яви на балотаж с Костадин Костадинов. Оценката за работата му е спорна, само че все пак той съумява да печели постоянно до момента. Ситуацията този път може да е по-различна, тъй като борбата във Варна предвещава да бъде една от най-интересните и оспорваните.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР