Името на бившия национал на Нидерландия - Дирк Каут беше

...
Името на бившия национал на Нидерландия - Дирк Каут беше
Коментари Харесай

Името на бивш национал замесено в схема за наркотици и нелегални залози

Името на някогашния национал на Нидерландия - Дирк Каут беше забъркано в следствие против проведена незаконна група, занимаваща се с разпространение на опиати и със уебсайт за незаконни залози.

Той е бил разпитан от локалната полиция като част от огромното следствие на групировката на престъпния необут Пит С. от Хага. Според информациите в Нидерландия Каут е залагал през уеб страницата " Edobet ", който е регистриран в Кюрасао. " Дъ Телеграф " добавя, че " няколко някогашни професионални футболисти " са били разпитвани по време на следствието. Местен юрист по наказателно право оповестява за медиите, че въпросният уебсайт въобще няма лиценз за
хазартни игри.

" Каут е имал предел от 5000 евро. Той обаче е бил нараснал на 25 хиляди евро, защото някогашният футболист постоянно е залагал по пет хиляди евро дневно. Подозираме, че е натрупал съществени задължения към групировката на Пит С., които не може да покрие. Разполагаме с телефонни записи, в които той е притискан със закани за нахлуване против членове на фамилията му. Заплашван е, че майка му, баба му или различен родственик ще бъде пратен в болница ", изясни един от сътрудниците на полицията пред холандските медии.

" Плащат ми в брой. Не играх за парите, само че ми беше прелестно да играя ", споделил Каут пред проверяващите.

" De Telegraaf " написа още, че 65-годишният Пит С. Е бил задържан през септември 2020 година вследствие на следствие на интернационален трафик на опиати. Той е обвързван с групировката на нидерландеца Клаас де Домини Бруинсма и известния колумбийски картел от Кали, който е съперник на Меделин на Пабло Ескобар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР