Именитият Арсен Венгер похвали Марсело Биелса за решението му да

...
Именитият Арсен Венгер похвали Марсело Биелса за решението му да
Коментари Харесай

Венгер: Браво на Биелса, целият свят трябва да види това

Именитият Арсен Венгер похвали Марсело Биелса за решението му да остави Астън Вила да вкара гол на неговия Лийдс в срещата от предпоследния кръг на Чемпиъншип. След като тимът на аржентинеца се възползва от прекъсването на игра на част от състезателите на противника и осъществя за 1:0, след това домакините разрешиха на бирмингамци да им изравнят за крайното 1:1.

“Бих желал да кажа “Благодаря ти” на мениджъра Марсело Биелса - съобщи Венгер в студиото на beIN Sports. - Изключителен жест от негова страна. Toва беше борба за промоция във Висшата лига. Целият свят би трябвало да види това. Но също така този случай идва да подсети на футболистите какви са разпоредбите. А точно, че в случай че няма травма в главата, то те не могат да стопират играта. Такова решение може да вземе единствено арбитърът. Състезателите на Астън Вила не трябваше да прекъсват да играят.”

След това реми Лийдс загуби теоретични шансове да измести Шефилд Юнайтед от втората позиция и в този момент ще би трябвало да се бори за промоция през баражите. В тях ще вземат участие още Астън Вила, Уест Бромич и един всред Дарби Каунти и Мидълзбро. За елита пък дружно с Шефилд Юнайтед към този момент се класира Норич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР