Луната е в знак Стрелец до 18:37ч на 25 май

...
Луната е в знак Стрелец до 18:37ч на 25 май
Коментари Харесай

Ден за отдих във всякакъв смисъл

Луната е в символ Стрелец до 18:37ч на 25 май

Денят се отличава със блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания, всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят мъчно. Ентусиазмът, само че и недоволството от избрани неща, са движещите сили за смяна.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Каквото и положително да извършите за тези елементи на тялото, през днешния ден е двойно по-ефективно. Това, което натоварва бедрата и гръбначен дирек, има по-вреден резултат, в сравнение с в други дни. 

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 22:20ч 

16 лунен ден е ден на баланс, непорочност, естетика и правдивост. В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Лесно е да я унищожите посредством демонстрация на яд, експанзия и принуждение. Добре е във всичко да се търси златната среда. Старайте се да не изпадате в крайности. Ако чувствате, че сте на път да се ядосате на някого, по-добре е да спрете да поддържате връзка и да отидете в усамотение.

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперуда, гълъб. Прочетете нещо за тях. Това ще ви помогне да разберете дълбочината на този ден. 

Това е доста удобен ден, който е целесъобразно да бъде прекаран допустимо най-пасивно. Разбира се, в случай че имате обичани неща, които можете да вършиме без усложнения и да ви дават единствено наслаждение, можете да ги вършиме. Денят способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо значимо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не стартирате да изяснявате връзки с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да е безогледно държанието. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В 16-ия лунен ден няма място за кавги и спорове - през днешния ден се счита за недопустимо да се нарушава спокойствието на други хора. 

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Ден за възобновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Денят е добър за всичко, обвързвано с филтриране, без значение дали става въпрос за общо разчистване на дома или духовно пречистване. 

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:20ч на 24 май до 23:23ч на 25 май

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР