Имаше множество сигнали от Европейската комисия, от ОЛАФ, множество скандали

...
Имаше множество сигнали от Европейската комисия, от ОЛАФ, множество скандали
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова: Ще се търсят механизми, за да може да се разследва главният прокурор

Имаше голям брой сигнали от Европейската комисия, от ОЛАФ, голям брой кавги и сигнали, които няма да по какъв начин да не се потвърдят. Делегацията беше формирана от сътрудници от разнообразни страни. Всички сигнали са ясни и наказуемост няма. Никой не може да отговори за какво не се стига до европейски каузи и за какво комисиите не могат да намерят задоволително доказателства.

Това разяснява евродепутатът Цветелина Пенкова в ефира на " Евродикоф " на телевизия " Евроком " по отношение на корупционните практики в България.

" Ще се търсят механизми, с цел да може да се проверява основният прокурор. Аргументацията беше, че очевидно основният прокурор е недостижим. Европейската прокуратура ще стартира да проверява и пране на пари, с изключение на корист с европейски средства ", сподели още Пенкова.

" Срещата с Гешев беше контрастна на всички предишни. Говорихме за Барселонагейт, къщата за посетители. Имаше пояснителен режим за какво не могат да приключат дейностите по следствието ", разяснява тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР