Има политическа воля сред партиите, вероятно ще имаме нов кабинет

...
Има политическа воля сред партиите, вероятно ще имаме нов кабинет
Коментари Харесай

Иво Инджов: Кирил Петков е един от работещите варианти за премиер

Има политическа воля измежду партиите, евентуално ще имаме нов кабинет към Нова година. Това предвижда в ефира на " Денят онлайн " доцент Иво Инджов, член на Инициативния комитет, подкрепил Румен Радев за втори президентски мандат. По думите му един от работещите разновидности за премиерския пост е Кирил Петков.

" Той беше един от сполучливите служебни министри, хората оцениха това, което той свърши отпред на икономическото министерство ", изясни той.

Във връзка с вчерашния спор на претендентите за президент Иво Инджов разяснява, че Радев изрично е доминирал в него. " Анастас Герджиков се оказа хлъзгав по доста тематики, измежду които бъдещето на основния прокурор, както и битите студенти ", добави той.

На въпрос за влизането на Министерство на вътрешните работи в СУ Инджов разяснява, че дейностите са свързани с следствие към публични поръчки, както е станало ясно през днешния ден и нямат нищо общо с изборите.

Иво Инджов беше безапелационен, че не сме изправени пред етническа рецесия по отношение на дипломатическите искри със прилежаща Турция.

" За война също не може да се приказва, има просто основало се напрежение вследствие на опита на представители на турската страна да въздействат на процеса на гласоподаване там. Проблемът не са множеството открити секции, а че при ръководството на Ердоган имаше механизми да се въздейства върху българските турци. Това не беше по този начин, когато управлението на Движение за права и свободи се намираше в положение на студена война с Ердоган. Сега явно връзките са стоплени ", добави той.

Иво Инджов предвижда още, че близо 90 хилядите гласовете от Турция на първия тур, евентуално няма да се повторят като резултат на балотажа.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР