Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в

...
Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП ще е гарант за стабилно управление и коалиция

Има доста оферти, има оповестени противоречиви и безспорни оферти в региона на правораздаването и сигурността, а огромна част са останали в графата да бъдат прецизирани. Toва сподели Иван Иванов от Българска социалистическа партия пред Българска национална телевизия за договарянията за кабинет с " Продължаваме промяната ". 

По думите на Иванов имаше много оферти в региона на правораздаването и сигурността, които щяха да бъдат разисквани на по-късен стадий. В сферите на наказателното право нещата не трябва да се вършат от през днешния ден за на следващия ден, уточни Иванов и добави, че няма задоволителен брой народни представители, които да образуват болшинство за промени в Конституцията.
Зарков: Ще бъда претендент за ръководител в директен избор
" Ще вземам участие в процедурата по директен избор на ръководител на Българска социалистическа партия. Надявам се в тази акция да приказваме за политика, с цел да може нашите член..

Иванов не счита, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще поддържат такива промени в Конституцията. Българска социалистическа партия са много по-подготвени от другите народни представители, които влизат за първи път в политиката.

Иванов посочи, че формулата, която била призната от всички договарящи за кабинет с „ Продължаваме промяната “ е, че би трябвало да бъдат закрити профилирания съд и прокуратура.

Иван Иванов добави, че правосъдната система би трябвало да бъде този инструмент, който страната дава огромна степен сигурност и правдивост на жителите.

Той се надява, че задачата пред Българска социалистическа партия е да бъдат поръчител за основаването на един постоянен кабинет. Политиката на Българска социалистическа партия ще бъде поръчител за непоклатимост на един предстоящ кабинет, само че чакаме да бъдат преодолени търканията и несъгласията в предходните парламенти, сподели още Иванов. 
Изпълнителното Бюро на Българска социалистическа партия: Някой желае да провали договарянията за държавно управление
Утре няма съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, нито подписка за свикването му. Някой желае да провали договарянията за държавно управление. Това се споделя в оф...

Той предизвести, че в случай че социалистите стартират да се пазарят за кг зеле и кг моркови, може нещата някъде да пропаднат.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР