И двамата са странни на теория, но работят чудесно на

...
И двамата са странни на теория, но работят чудесно на
Коментари Харесай

Моника и Чандлър живеят заедно!: Приятелството като предпоставка за любовта

И двамата са странни на доктрина, само че работят отлично на процедура, а връзката им е изпълнена с подправено начало и изненадващо развиване
Светът продължава както досега въпреки че в никакъв случай няма да не помни угасналата звезда Матю Пери, прочут и като Чандлър Бинг, който пуска шегички в сериала " Приятели ", когато се усеща некомфортно и който ни накара да желаеме да имаме гадже като него. А дружно с екранната си партньорка Кортни Кокс ни научиха на едно от най-важните неща в една връзка - че е редно преди всичко да сте най-хубави другари.

Посланието на " Моника и Чандлър ", което продуцентите желаят да изведат, е, че би трябвало да харесваш индивида, с който прекарваш по-голямата част от живота си. И че същинският метод да спечелиш някого, е въобще да не се разделяш на тимове. Нещо толкоз типично за Моника и Чандлър, които вършат тъкмо това.

Всъщност по какъв начин въобще се стигна до любовната им история?

След голямата известност на сериала, несъмнено, има доста въпроси към него и продуцентите, и сценаристите нееднократно споделят, че процесът на обмисляне е извънредно уморителен.

" Хората зад камера имаха желание да тестват всяка опция за сюжетна арка, колкото и дребни да бяха възможностите й да бъде излъчена. Така че, когато се планираше втория сезон, един от тях подмятна да съберат Моника и Чандлър. "

Идеята е замислена не толкоз като непрекъсната смяна в сериала, колкото като занимателна сюжетна линия, подобаваща за няколко епизода. Но като се има поради какъв брой огромна част от първия сезон е отдадена на Рос и Рейчъл и какъв брой огромна част от втория сезон евентуално щеше да продължи по този метод, общият консенсус е, че би било прекомерно хубаво да се вкарат две връзки измежду шестимата герои на сериала.

Почти незабавно сценаристите се разделят на две групи. От едната страна са скептиците, които считат, че към този момент има задоволително сантиментални сюжети. Създаването на още един сред основните герои единствено ще подхрани критиците на " Приятели ". Съществува и боязън, че събирането на Чандлър и Моника ще се схване като съвсем клевета.

Все отново " Приятели " са създали доста, с цел да основат приятна фамилна атмосфера сред основните си герои, и нарушаването на тази връзка може да обиди или разколебае публиката на сериала. От другата страна на дебата са сценаристите, които считат, че това е идеалният миг да свържат Чандлър и Моника.

Накрая побеждават тези, които поддържат връзката им, като се стига до консенсус тя да бъде непредвидена изненада. Но даже когато сценаристите се завръщат след спирането, с цел да начертаят петия сезон, проектите за Чандлър и Моника остават скромни. Макар да откриват, че им харесва да пишат за тях дружно, тъй като връзката им внася цветове в техните характери, които преди този момент не са били избрани. Така и вземат решение, че ще е занимателно да дадат на двамата герои продължителна опция да защитят тайните си връзки от погледите на другите.

А и с това сред тях " Приятели " се трансформира в по-зрял сериал. По преценка на Крейн Чандлър постоянно е податлив да държи света настрани. Срещата му с Моника го изправя пред интензивността на личните му усеща и го принуждава да се изправи против всичко, което преди този момент се е опитвал да избегне. Между двамата има деликатност, която до момента отсъства от сериала. И двамата са странни на доктрина, само че работят отлично на процедура. Връзката им е изпълнена с подправено начало и изненадващо развиване. В връзките им има прелестен егалитаризъм. Макар през цялото време да са несъвместими, се пробват да се напаснат по отношение на другия и да се одобряват такива, каквито са.
 Снимка: Getty Images
" Приятели " е фикция за живота на възрастните като продължение на юношеството. А Чандлър и Моника са тези, които провокират неочакваните, лутащи се промени в зрелостта на сериала.

Отношенията сред тези двамата сякаш въплъщава главната концепция на замисъла на Марта Кауфман и Дейвид Крейн. Приятелите търсим освен в нашето обграждане. Трябва да ги намираме и в тези, с които споделяме най-съкровените моменти от живота си.

И любовта и другарството могат да съществуват, само че единствено когато сред тях има знак за тъждество.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР