На мястото на инцидента са началникът на регионалното управление на

...
На мястото на инцидента са началникът на регионалното управление на
Коментари Харесай

Отцепиха Ростов на Дон, терористи от Ислямска държава взеха зал...

На мястото на случая са началникът на районното ръководство на Федералната работа за осъществяване на наказванията, както и представители на сътрудничещите правоохранителни органи и прокуратурата, оповестиха от ведомството. Група чиновници от централния офис на Федералната работа за осъществяване на наказванията отидоха в региона. Водят се договаряния за освобождение на заложниците.

 

Районът към следствен арест №1 беше отцепен, а придвижването в центъра на града беше лимитирано. Mash твърди, че в ареста идват коли за спешна помощ и Националната армия. Близо до постройката на следствения арест са видяни чиновници на ОМОН. Съобщава се, че в региона на Ростов е имало нередовност в Telegram.

Според телеграм канала Baza шестима (според друга версия - седем) обвинени са избили решетките на прозореца в килията си и са влезнали в дежурната. Те взеха за заложници началника на оперативния отдел подполковник Александър Богма и младши дежурен контрольор Виктор Кончаков, а също по този начин желаеха кола, оръжие и опция да изоставен центъра за задържане.

 

Други медии оповестяват, че пандизчиите, които са взели заложниците, са били държани в разнообразни килии, само че е имало връзка сред тях; изземването е било подготвяно няколко месеца и е координирано извън.

 

Руските организации и телеграм канали оповестяват, че някои от пандизчиите, взели заложници, са наказани за тероризъм. Baza разгласява имената на петима пандизчии: Сайпудинов, Камнеев, Цицкиев, Гиреев, Акиев и Гандалоев.

 

Meduza, превод ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР