Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Регал: Ритейлът на бъдещето

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Регал: Ритейлът на бъдещето
Коментари Харесай

Потребителят Millennial

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Още по тематиката
Регал: Ритейлът на бъдещето

Кои са някои от най-значимите нови трендове в търговията на дребно в международен мащаб и какво е измерението им в България
14 дек 2017
2016 - година нагоре
3 ное 2017
Класацията Регал 500

Най-големите производители на бързооборотни артикули в България
2 ное 2017 Понятието Influencer се появява за пръв през 2001 година, дефинирано от американския създател Робърт Чалдини в негова книга за въздействието и логиката на психиката на увещание. Малко по-късно думата Influencer се свързва с маркетинга и по този начин се стига до едно изцяло ново течение в бизнеса, при което всяка компания последователно стартира да брои какъв брой почитатели има и с какъв брой инфлуенсъри работи.

Горе-долу по това време се заражда друго разбиране – Millennials, което се отнася за поколението, родено в най-общи линии сред 1980 и 1990 година и по време на прекосяването от остарелия в новия век е в учебна възраст.
Днес поколението на милениълите и смисъла на инфлуенсърите (все непознати думи, които нямат прецизен аналог на български) вървят ръка за ръка. Millennials са порасналите деца, които към този момент са в дейна работна възраст, печелят, харчат и настройват живота си по метод, друг от този на предходните генерации. Инфлуенсърите пък, които са станали такива с помощта на развиването на обществените медии, задават тона и новите трендове в стила на живот на младите.

Всичко това е извънредно значимо за всеки, който прави бизнес, тъй като милениълите са потребителите, към които всеки се стреми, а Influencers са средството за постигане тях.

В този брой обръщаме внимание на потребителя Millennial и представяме в детайли и детайлно какви са неговите характерности, привички, стремежи. Представяме изводите и наблюденията на разнообразни непознати, само че и български анализатори.

И тъй като главният канал, през който потребителите Millennial пазарят или най-малкото се осведомят, е онлайн, преглеждаме най-новите трендове в електронната търговия в България и по света.
Изданието е подарък за всички клиенти Капитал PRO. Абонирайте се ТУК.
Всички останали клиенти ще могат да го намерят онлайн на: regal.bg/millennial след 27 април
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР