Илхан Кючюк получи плакет за приноса си към философско-историческия конкурс

...
Илхан Кючюк получи плакет за приноса си към философско-историческия конкурс
Коментари Харесай

Илхан Кючюк патрон на конкурс за деца от България и РС Македония

Илхан Кючюк получи плакет за приноса си към философско-историческия конкурс „ Македония и България – околните далечни “, който се организира под патронажа на евродепутата.

Новият президент на европейските либерали Илхан Кючюк е непрекъснат докладчик на Европейския парламент за Република Северна Македония и сходни начинания са постоянно подкрепяни от него, а този плакет е следващо самопризнание за неговия принос за развиването на интернационалните връзки на страната.

„ Изключително значимо е положителните образци и практики да бъдат показвани на обществото и да получават нужната поддръжка. Затова ще не преставам да поддържам сходни начинания, които ще заздравят добросъседските ни връзки в бъдеще. “, сподели Кючюк по време на награждаването.

След награждаването евродепутатът Илхан Кючюк и шефът на СУ “Вела Благоева ” Ангел Янчев организираха среща, на която стана ясно, че идната година в състезанието ще бъдат включени възпитаници от България и от Република Северна Македония. И двамата считат, че мястото на Република Северна Македония е в Съюза и сходни взаимни начинания са крачка към по-добри бъдещи връзки сред страните. Първенците ще получат шанса да посетят Екологичен потенциал в Брюксел. Целта на състезанието е доближаването и добросъседските връзки да се развиват в бъдеще.

Тази година в състезанието, проведен от СУ „ Вела Благоева “ в партньорство с Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “ и под патронажа на Илхан Кючюк, се включиха рекорден брой участници от цялата страна. Първенците в състезанието ще получат предметна премия и ще имат опцията да посетят Европейския парламент, с помощта на евродепутата Илхан Кючюк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР