Играчи на лидерите в Националната баскетболна лига Балкан Ботевград и

...
Играчи на лидерите в Националната баскетболна лига Балкан Ботевград и
Коментари Харесай

Баскетболисти на Балкан и Левски Лукойл водят във вота за Мача на звездите


Играчи на водачите в Националната баскетболна лига Балкан Ботевград и Левски Лукойл оглавяват вота за идния на 22 март в Пазарджик " Мач на звездите ", сочат предварителните резултати.

С най-вече гласове досега води Марко Радонич от Балкан, който в седмиците от старта на гласуването непрестанно си разменя водачеството със съотборника си Дейшон Найт. Балкан към този момент има трима представители в моментния избор, защото и Божидар Аврамов е измежду най-избираните гардове. Там обаче борбата ще бъде до последно, тъй като разликата сред новото попълнение на Балкан и идващите го български атакуващи гардове е дребна.

Кени Хол от Балкан е най-предпочитаният чужденец на позицията тежко крило все още, а второто място в тази категория е едно от най-оспорваните. В нея Павел Маринов от Берое води солидно при българите.
 efbet Купа на България: Левски Лукойл - Балкан (Ботевград) @@@

Йордан Минчев от Левски Лукойл е първи при българските леки крила, само че и тук до последните часове е допустима смяна поради околните числа. Любимецът на почитателите на " сините " Асен Великов пък е водач при гардовете, където се открояват към този момент позициите.
 Левски - Черно море Тича @@@

Битка сред Брандън Браун от Рилски състезател и Брандън Йънг от Левски Лукойл има за топ мястото при чужденците, играещи на позиция плеймейкър, като разликата в хода на гласуването сред тях е минимална.
 Левски Лукойл - Рилски състезател @@@

Зейвиър Джонсън от Рилски състезател досега е най-предпочитан при леките крила от чужденците.
 efbet Купа на България: Рилски състезател - Академик А1 @@@

Българският състезател с най-вече гласове досега - близо половината - е Димитър Маринчешки от Спартак Плевен. В категория център при чужденците е най-завързано, като доста малко преднина има Антъни Уокър от Берое.
 Левски Лукойл - Спартак Плевен @@@

Сериозна активизация от Ямбол изкара старши треньора Тони Дечев първи в гласуването, следван от Константин Папазов от Левски Лукойл.

Гласуването за " Мача на звездите " продължава до 2 март на адрес: http://allstar.basketball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР