И третият мобилен оператор -Виваком, който предлага също фиксиран интернет

...
И третият мобилен оператор -Виваком, който предлага също фиксиран интернет
Коментари Харесай

И "Виваком" ще вдига цените - на база инфлацията през 2021 г. и с "не повече от 1 лев"

И третият мобилен оператор - " Виваком ", който предлага също закрепен интернет и телевизия, ще усили едностранно абонаментните такси на потребителите, дадоха отговор от компанията след питане на " Дневник ". Вчера, съвсем по едно и също време,, че поради инфлацията покачват таксите от 2022 година с към момента незнаен %, който ще бъде конкретизиран когато се разгласи средногодишният показател на потребителските цени за 2021 година Към него ще се добави и този за 2020 година от 1.7%.

От " Виваком " не прецизират от кой момент ще се вдигнат цените, а за покачването ще се взима поради само инфлацията за актуалната година.

" Внимателно следим и проучваме динамичността в цените на главните енергоносители, съоръжение и услуги. В резултат на цялостното им нарастване и след изчерпателен разбор, Vivacom възнамерява да индексира месечните абонаментни такси, като измененията ще бъдат минимални и няма да надвишават насъбраната инфлация за 2021 година Увеличението на месечните такси ще бъде не повече от 1 лева с Данък добавена стойност за всяка услуга. По този метод, ще продължим да следваме нашата стратегическа цел да предлагаме високо качество на оптимална цена ", оповестяват от " Виваком ".

Компанията ще уведоми навреме своите клиенти и ще разгласява цялостната информация за плануваните промените на формалния си.

По-рано през днешния ден Комисията за отбрана на потребителите заяви, че прави инспекция на оповестените планове на мобилни оператори за повишение на цените на телекомуникационните услуги по настоящи контракти с консуматори. Проверката има за цел да откри дали плануваните промени биха били в сходство с клаузите в съответните контракти и с утвърдените общи условия. Комисията поверява и коректността на представянето на новите параметри, интервала и обсега на използване.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР