Лиза Армстронг беше щастлива да излиза с приятели на фона

...
Лиза Армстронг беше щастлива да излиза с приятели на фона
Коментари Харесай

Лиза Армстронг грее на момичешка вечер на фона на планове да се бори с бившия Ант Макпартлин за попечителството над куче

Лиза Армстронг беше щастлива да излиза с другари на фона на известията, че се готви за борба за настойничество над кучето, което споделя с някогашния брачен партньор Ant McPartlin.

47-годишният дизайнер на грим беше женен за 48-годишната Ant от 2006 до 2018 година и застана до него, когато той се бори със зависимостите от опиати и алкохол. Заедно те споделят шоколадов лабрадор на име Хърли - и макар че имат споделено настойничество над него след избухливата им разлъка, нещата се обрисуват да се трансформират.

През празничния уикенд обаче Лиза наподобява пусна косата си и да не помни грижите си за попечителството, до момента в който се отпусна с другари. Лиза – която е основният дизайнер на грима в хитовото шоу на BBC Strictly Come Dancing – се облече и блестеше с блестяща усмивка, до момента в който се наслаждаваше на момичешка вечер.

Експертът по хубост и две приятелки позираха дружно за фотография в обществените медии, до момента в който участваха на събитие, проведено от So Oxford, и до момента в който купонясваха дружно. Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР