и Костадин Костадинов влязоха в парламента защото някаква част от

...
и Костадин Костадинов влязоха в парламента защото някаква част от
Коментари Харесай

Добре дошли в джунглата! Вече с бой и насилие ще се решава кой какво иска

и Костадин Костадинов влязоха в Народното събрание тъй като някаква част от гъбарите отидоха за гъби на изборите и смъкнаха процентната летва. Костя се настани в Народното събрание и още преди да е почнал да договаря, стартира да заплашва.

Хвана се с най-лесното – всяването на разделяне, суматоха и ненавист. Ваксините и зеления документ, които желае да махне на фона на това, че към този момент има 10 000 случая на денонощие, 25% от които са деца.

На помощ се притече мангъров, който сподели, че ще си скъса дипломата, в случай че вирусът не изчезне лятото. Вирусът не изчезна, мангъров не си скъса нищо, вместо това се опитва в партийните централи – първо АБВ, след това. Участва и в реклама, приказва се, че и частният му банкет е поскъпнал.

мангъров сподели още, че „ нещата се задържат някъде на към сред 3000 и 3500 “ и няма потребност да се опасяваме от прогнозите, че ще се стигне до 10 000.

Стигна се.

Феновете му още се кълнат, че всичко, което е споделил, се е сбъднало.

Те са неспасяеми, това е към този момент ясно. Те нямат способността да мислят. Има и такива хора.

Но всички те се събраха и с принуждение се пробваха да диктуват дневния ред на цялата страна. И съумяха! мангъров получи следващия мил държавен пост – ще го включат в работна група, мир да има!

С този жест се даде цялостна реабилитация на смъртоносните тези на антиваксърите и партиите популисти, които се имунизират, а с цел да са забавни на почитателите си, споделят, че не са, оплитат се в неистини и ги поучават да бягат от имунизацията.

Хората умират, ние легитимираме мангъров и възраждане…

...

На копейкин му викат копейкин с причина. Защото работи за Кремъл, който заплаща с съветски копейки. Като разбере по какъв начин се отнасят господарите му с дребните поръчкаджии и изпълнителчета, по какъв начин ги назовават зад тила им и какво се случва с тях, когато към този момент не са потребни, ще бъде доста неприятно сюрпризиран и ще е доста късно, само че това си е персонално негов проблем. Нашият проблем е какво ще се случи до момента в който той стигне до личното си просветление.

Сега са имунизациите и документа. На площада, веещите съветски флагове се пробваха да влязат в българския парламент. Какво ще стане на следващия ден, когато се получи нова поръчка и се присетят, че желаят да излезем от НАТО? Ще извиват ръце по същия метод. Ще има ли и тогава работни групи с присъединяване на анти-НАТОвци в тях?

Ами референдум за излизане от Европейски Съюз, по какъв начин ви се коства? Все по-реален.

Още по-лошото е, че той сподели на най-долната каста, че нещото, за което постоянно си е мечтала, се сбъдва – желанията да се реализират с принуждение.

Съседи стартират да си вземат решение разногласията с принуждение. Тийнейджъри вземат решение, че желаят нещо – нов плейстейшън или да **** съседската дъщеря, взимат си, каквото желаят, с принуждение. Вече даже обикновени разногласия ще приключват с принуждение, тъй като това е методът – да си запазиш егото и да се покажеш, че си повече.

Легитимирането на простотията и експанзията води до още дивотия и експанзия. И това е проблем, който към този момент надскочи по мярка болестта и смъртността… смятайте…
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР