И до ден-днешен мнозина се интересуват от предсказанията на Нострадамус.

...
И до ден-днешен мнозина се интересуват от предсказанията на Нострадамус.
Коментари Харесай

Предсказанията на Нострадамус за 2016 година

И до ден-днешен мнозина се интересуват от предсказанията на Нострадамус. За едни неговите пророчества са неразбираеми и мъгливи, за други – те се сбъдват със сензационна акуратност. Предсказанията на Нострадамус за 2016 година не вещаят спокойни дни. Сред тях има естествени катаклизми, междудържавни конфликти… Дали ще се окажат правилни?

Предсказателят приказва за раждането на уродливо бебе като предсказание за всичко неприятно. А началото ще бъде сложено от Изток. Хора в чалми ще стартират жестока, кръвопролитна война едни против други. Тя ще бъде толкоз ужасна, че другите страни няма по какъв начин да останат настрана. Десетки страни ще се включат в тази кампания….

2016 – годината на Огнената маймуна. Нострадамус предсказва всеобщи преселения на хората на север. Тяхното бягство ще бъде породено от изпепеляващи, огнени лъчи. Възможно е предсказателят да е имал поради химическото оръжие.

В края на годината ще се случи произшествие, което ще докара до спор сред християнския и ислямския свят. Вследствие ще възникне война, която ще продължи 30 години и след нея ще остане единствено една вяра. Коя не се уточнява…

Друг проблем за човечеството през 2016 ще бъдат стихийните бедствия. Мощно торнадо в Съединени американски щати ще унищожи до основи не един огромен град. Русия ще бъде обхваната от огромни пожари. Силни дъждове ще залеят страни от Европа. В резултат под вода ще отидат елементи от Англия, Италия, Чехия и Унгария.

Човечеството ще стартира да изследва международните океани и ще се стигне до построяването на първия град на дъното на океана.

Медицината ще доближи ново равнище в областта на развъждането и трансплантацията на органи.

Повечето предсказания обрисуват ужасни картини в бъдещето. Ще се осъществен ли думите на Нострадамус, следва да узнаем. Но силата на всяко предсказване е в това, че у хората се появява късмет да трансформират бъдещето си. Какво ще бъде бъдещето зависи от нас. Каквото и да вършиме през днешния ден, мислете и за утрешния ден.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР