Hyundai Motor отбелязва една успешна година на екосътрудничество със своя

...
Hyundai Motor отбелязва една успешна година на екосътрудничество със своя
Коментари Харесай

Hyundai и Healthy Seas в екосътрудничество - видео

Hyundai Motor отбелязва една сполучлива година на екосътрудничество със своя сътрудник Healthy Seas, организация за запазване на морската среда от Холандия. През 2022 година, като част от европейското партньорство, са извършени повече от 10 акции в Европа и за първи път една отвън Европа в Южна Корея. Дейностите през миналата година варират от унищожаване на неизползвани риболовни уреди, изключително призрачни мрежи, оставени по плажовете и в морето, до просветителни стратегии. В тях учениците и локалните общности могат да научат повече за опазването на океаните и устойчивия метод на живот. Фокусът на дейностите беше върху развиването на устойчива кръгова стопанска система.

„ Удивително е какво успяхме да реализираме през 2022 година посредством нашето партньорство с Healthy Seas. Заедно успяхме да включим интензивно повече крайбрежни общности, възпитаници, а също и нашите чиновници в плановете за запазване на околната среда “ - споделя Майкъл Коул, президент и Изпълнителен шеф на Hyundai MotorEurope - „ Постигнахме огромен триумф през първата и втората година от нашето партньорство. Надяваме се, че тази година можем да оживим нашата визия „ Прогрес за човечеството “.



Hyundai Motor Germany също взе участие интензивно в плановете. Една от акциите води посланика на марката Лен Кудрявицки в Хърватия. Тук добре познатият артист, който е едно от рекламните лица на Hyundai, придружи гмурканията в залива Лука Крница и поддържа екипа на място при премахването на изоставени мрежи. След това, по време на по-нататъшното пътешестване до Словения, той получи забавни усещания от преработването на найлоновите мрежи в индустриалната база на Aquafil.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР