Христо Иванов е отстъпил всякакви лидерски функции в ПП-ДБ на

...
Христо Иванов е отстъпил всякакви лидерски функции в ПП-ДБ на
Коментари Харесай

КРАЙ с БГ простотията: Елитът на ПП-ДБ се изнасят към Европарламента

Христо Иванов е отстъпил всевъзможни лидерски функционалности в ПП-ДБ на Кирил Петков и военачалник Атанас Атанасов против обещанието да бъде пратен народен представител в Брюксел след 8 месеца, научи „ Галерия “. Тогава са изборите за Европейски парламент, които да сложат завършек на тъгите на елита в просташка България.

На този копнеж се дължи и меката линия, която основателят на „ Да, България “ следва в последните месеци – заобикаля да се конфронтира остро с който и да било и се старае да звучи консенсусно по всички въпроси.

Иванов има уверенията, че ще е първи или втори в листата на ПП-ДБ, в случай че двете обединения още са дружно. Това значи обезпечено избиране за сладката служба. Така Христо Иванов желал да се отдръпна елегантно от действителната политика, както преди време хитро, го направи съперникът му Сергей Станишев.

 Христо и Йорданка се местят в Брюксел

За решението натежало мнението на брачната половинка на юриста – Йорданка. Самата тя работи в белгийската столица като юрист в структурите на Европейския парламент. Двамата заявиха публично и жилище от 75 квадрата в Брюксел плюс гараж към него от 16 кв. м. Нищо чудно семейство Иванови да са решили да се реалокират напълно в сърцето на Европейски Съюз дружно с двете си деца

Точно като Станишеви, които възпитават децата си в Брюксел, въпреки Моника да отскача постоянно в София поради медийния си бизнес

Реклама

Заявките в лагера на ПП-ДБ за кариера в Брюксел обаче не са една и две. От „ Демократична България “ се цитира интензивно името на рошавия Манол Пейков. Според клюки това било цената да отстъпи борбата за кметския стол в Пловдив на Ивайло Старибратов.

Още по-жестока е борбата при „ Продължаваме промяната “ – тук се боричкат Калина Константинова, само че и варненският главатар на ПП-тата Даниел Лорер, побутван от властната си брачна половинка Виолета.

 Деница Симеонова желае в Брюксел…

За място в белгийската столица се оглеждала и врачанката Деница Симеонова, родила шлагера „ Просто Киро “.

Симпатичната дупетатка се интересува така и така повече от европейски тематики, в сравнение с от нравите в родния й Северозапад.

Както към този момент съобщихме, за авансово обещани места към този момент се чува в ГЕРБ-СДС. На избираема позиция за Европарламента ще бъде подложен и Антон Хекимян, в случай че не успее да завоюва изборите за София. Победа, която към този момент наподобява съвсем невероятна.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР