Хора, свързани с убийството на Станка Марангозова са задържани при

...
Хора, свързани с убийството на Станка Марангозова са задържани при
Коментари Харесай

Разкриха убийството на Станка Марангозова

 Хора, свързани с убийството на Станка Марангозова са арестувани при интервенцията на Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура в София.

На 10 октомври 2019 г в столичния квартал Младост бе открит натрупа на 46-годишна жена. Станка Марангьозова лежеше на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, а до натрупа й бе хвърлена бяла роза. Убийството станало на паркинга пред блока, в който живеела дружно с приятеля си, точно той отрил обичаната си простреляна в колата. Според проверяващите килърът е прочут на жертвата и оставил бялата роза, с цел да й отклони вниманието. По случая още няма арестуван.

Марангозова има престъпни регистрации за финансови закононарушения и неплатежоспособност. Шармантната дама, която е щерка на починалия към този момент червен народен представител от Бургас доктор Кънчо Марангозов, беше задържана от ДАНС през 2011 година за пране на пари и измами. След извършено следствие тя е упрекната за източване на 65 милиона лева посредством скица, напомняща активността на фамозните финансови пирамиди. Станка Марангозова е убита от неин прочут, а бялата роза е послужила за прикритие, осведоми " Блиц ".

Тя е убита с три патрона в главата. Тази версия изложи в първите дни следз закононарушението основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. " Нейната престъпна биография е богата. Трябва ни време и считам, че ще си свършим работата ", съобщи той и добави: " Назад във времето много съществени суми са минали през нея. Къде легално, къде незаконно. "

" Убийството в квартал " Младост " е осъществено най-малко час и половина преди да се под сигналът към нас. Фактът е, че е осъществено на обществено място – на паркинга пред блока. Но никога не става дума за показност ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР