Хора без политически възможности, които използват мафиотски методи, атакуват премиера

...
Хора без политически възможности, които използват мафиотски методи, атакуват премиера
Коментари Харесай

Политическата ни история стана кална история

Хора без политически благоприятни условия, които употребяват мафиотски способи, нападат премиера Борисов. Това съобщи по бТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев във връзка фотосите, които бяха публикувани от спалнята на премиера.

Манев е безапелационен, че ГЕРБ застава зад водача си Бойко Борисов. Ние сме единни дружно, съобщи Манев във връзка обстоятелството, че на изключителния брифинг през вчерашния ден доста хора от ГЕРБ бяха застанали зад Борисов в символ на поддръжка. Политическо-мафиотска офанзива - внимавай какво правиш. Но това няма да подейства по този метод. Така Манев разяснява офанзивите против Бойко Борисов. Манев е уверен, че следствието ще покаже кой е направил фотосите от спалнята на премиера.

Ако е това е спалнята, имат достъп доста хора - чистачки, защита, поддръжка, разяснява той.

Политическата ни история стана кална история. Ние няма потребност обясняваме за 18 обвинявания, две трети от които са чисто престъпни, акцентира Манев по отношение на офанзивите на обвинения Божков и нежеланието му да се изправи пред съда. Няма потребност да обясняваме за какво не желаеме да се надигнем пред правораздаването, ние можем да вършим всичко което пожелаем. И от другата страна като се намерят двама -трима политици, които са решили и че калната вълна е доста готина, въпросът е да ги носи някъде напред, разяснява Манев. Ще излезе доста ясно кои са политиците, уверен е депутатът.

Ние казахме че има хора да отговорят на едни въпроси. Господин Цветанов, няма да му спестя името, уточни Манев. Той упрекна цялата си партия тъй като той твърди че е създавал. Той сподели такива гнусни неща, съобщи Манев във връзка Цветан Цветанов.

Няма по какъв начин да има повтаряне на функционалности сред НСО и новата конструкция, която се учредява с измененията на Министерство на вътрешните работи, счита депутатът.

Президентът да отговори за НСО, в тази работа се случиха толкоз доста неща, прикани Манев президента. Манев е уверен, че в тази ситуация НСО не си е свършила част от работата, която е трябвало да свърши. Какво стана откакто човек на НСО беше с обвиняване че е правил убийства, нищо, съобщи Манев. 

Твърдо декларирам, че няма нищо общо с метода на говорене на премиера, сподели Манев във връзка записа, за който се твърди, че гласът в него е на премиера.

Снимките са предопределени за заплашване. Няма значение какво има на фотосите, значимото е да сграбчен внимание, сподели Манев във връзка публикуваните фотоси от спалнята на премиера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР