Hongqi HQ9 има подобна дизайнерска естетика като другите модели на

...
Hongqi HQ9 има подобна дизайнерска естетика като другите модели на
Коментари Харесай

Най-луксозната китайска марка възражда минивана

Hongqi HQ9 има сходна дизайнерска хармония като другите модели на марката, само че е миниван. Като подобен, предният край е доминиран от солидна решетка с ясно изразени отвесни плочи и фамозния претекст на автомобилния производител „ Червено знаме “. Добавка към елегантния външен тип на MPV-то (не можем да повярваме, че преди малко нарекохме миниван „ грациозен “…) са LED фарове и дневни светлини, които преливат спретнато в краищата на решетката.
`Най-луксозната

Тези изображения, които ви демонстрираме, бяха оповестени от Autohome и демонстрират HQ9 и в профил, където можем да забележим, че колата има доста изправен покрив и хромирани детайли към рамките на страничните прозорци. Дебелите D-колони също притеглят внимание. В задната част на HQ9 ще откриете емфатичен спойлер, който се намира от покрива и включва трета стоп светлина. Заоблените задни светлини също хващат окото, както и LED светлинната лента.

Появиха се и разнообразни изображения на интериора на автомобила. Те ни разкриват, че HQ9 има дигитален инструментален панел и огромен централен екран на информационно-развлекателната система, заемащ почетно място на арматурното табло. Можем да забележим и дребен лост за превключване на скоростите на централната подпора и нещо, което наподобява като поставка за безжично зареждане на телефон.
`Най-луксозната

Подобно на другите модели на Hongqi и HS9 ще бъде доста първокласен. Това е изключително явно на втория ред, където има седалки, облечени в тъмночервена кожа и допълнени с разнообразни електронни джаджи, в това число преносими подложки за краката.

Местните медии оповестяват, че Hongqi HQ9 ще напусне фабриката с двулитров четирицилиндров мотор с турбокомпресор, разполагащ с мощ от 252 к.с. Възможен е и Plug-in хибриден вид, макар че спецификациите за това задвижване към момента не са доказани.
`Най-луксозната

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР