Холивудската актриса и певица Дженифър Лопес разкри тайните, които й

...
Холивудската актриса и певица Дженифър Лопес разкри тайните, които й
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри тайната на перфектната си фигура

Холивудската актриса и певица Дженифър Лопес разкри тайните, които й разрешават да поддържа фигурата си в съвършена форма, написа изданието „ Super ”.

50-годишната Лопес стартира деня си с чаша вода с части лимон. Пие най-малко седем чаши лимонова вода дневно. За закуска звездата яде протеинова или овесена каша с ягоди, боровинки, мед, канела и кисело мляко. Понякога Дженифър си разрешава и по-висококалорична закуска - бъркани яйца с бекон, сьомга и палачинки със сладко.
               

A post shared by (@jlo) on Jul 15, 2020 at 7:35am PDT

Според персоналния треньор на звездата Трейси Андерсън, храненето на певицата е органично и уравновесено, съдържа много протеини. Обича салати и пресни зеленчуци. Една от обичаните салати на актрисата е от зеле, пържени тиквени семки и извара с малко количество зехтин.
               

A post shared by (@jlo) on Jul 2, 2020 at 12:54pm PDT

След като стана майка Дженифър Лопес спазваше вегетарианска диета, само че по-късно още веднъж включи в менюто си пилешки гърди, говеждо месо и риба. Вечерята на актрисата най-често е вегетарианска. Звездата не е фатнатично срещу някои жигосани лакомства. Тя споделя: „ Не е нужно да се ненавиждате, в случай че желаете чипс, тъй като всички сме хора и от време на време желаеме парче торта, бисквитки или пържено пиле ”.
               

A post shared by (@jlo) on Jun 22, 2020 at 10:48am PDT

Неотдавна Дженифър Лопес разгласява фотография, направена като част от фотосесия, рекламираща личната й марка обувки. Тялото и външният тип на Лопес изумиха нейните почитатели. Снимките са получили в Инстаграм повече от милион лайкове.
               

A post shared by (@jlo) on Jun 26, 2020 at 7:10pm PDT
Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР