Хитовият попфолк изпълнител Милко Калайджиев изпрати абитуриенти близнаци. Балът на

...
Хитовият попфолк изпълнител Милко Калайджиев изпрати абитуриенти близнаци. Балът на
Коментари Харесай

Ето ги близнаците абитуриенти на Милко Калайджиев СНИМКИ

Хитовият попфолк реализатор Милко Калайджиев изпрати зрелостници близнаци. Балът на близнаците Алекс и Антонио беше точно на 24 май в Хасково. Момчетата приключват езиковата гимназия " Асен Златаров ". „ Много съм благополучен да изпратя тези двама младежи ”, сподели разчувстваният татко пред камерата на Нова телевизия.

Наследниците му се бяха изтупали в спортно-елегантни костюми, а дамите им бяха едни от най-красивите на бала.

„ Не сме капризни момчета ”, признават близнаците и прибавят, че били стегнати като в казарма. „ Не сме получавали нищо безплатно, постоянно сме гледали да го заслужим ”, прибавят те.

„ Никога не ги лигавя ”, съобщи от своя страна попфолк легендата.

Антонио към този момент знае накъде ще продължи образованието си. Той е признат да учи архитектура в София. На Алекс обаче му предстоят сложни изпити по биология и химия, с които ще кандидатства медицина в София или Варна. „ Сашо ще е на общежитие в София ”, сподели още хитовият реализатор.

„ Забранил съм им да стават реализатори. Пеят подправено. Можех да помоля Криско да направи едно парче за двамата, за рапър не му би трябвало да пее. Сигурен съм, че за една вечер ще станат звезди. Двама са и са доста атрактивни ”, сподели още гордият баща.

" Сега оставаме сами! Ако бях по-млад, щях да опитам още едно дете да направя ", добави мустакатият реализатор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР