Всеки човек има повратни точки в живота, след които всичко

...
Всеки човек има повратни точки в живота, след които всичко
Коментари Харесай

Кои са повратните години в живота на всяка зодия?

Всеки човек има повратни точки в живота, след които всичко се разделя на „ преди “ и „ след “. Как обаче да разберете по кое време е настъпил този преломен миг в живота ви?

Нека помислим коя е най-щастливата възраст за зодиакалните знаци, с цел да не пропуснем времето на смяна.

Повратни години на зодиакалните знаци

Важните години в живота на човек могат да бъдат изпълнени както с положителни и приятни събития, по този начин и с сложни и разрушителни.

„ Общото сред тях е, че тези събития могат да ви трансформират напълно “, споделят астролозите.

По думите им в живота на всеки човек има години, след които той е изцяло друг.

Ето кои са повратните години в живота на всяка зодия:

Овен

Съдбовни години за Овен са годините, когато планетата Марс е в мощна позиция и въздейства върху живота на индивида.

Години като тези могат да донесат огромни промени, дейности и смели стъпки. Запомнете: 20, 31, 35, 43, 47, 58, 60, 66 години.

Телец

За Телец съдбовни години могат да се смятат за тези, когато Венера, планетата на любовта и изобилието, е удобно ситуирана: 17, 23, 25, 30, 35, 39, 51, 60 и 64 години.

В такива години могат да настъпят обилни промени в връзките и материалните сфери.

Близнаци

Съдбоносни години за Близнаци могат да бъдат тези, когато Меркурий, планетата на връзката и мозъка, въздейства върху ориста на индивида.

Тези години могат да донесат нови хрумвания, благоприятни условия за образование и пътешестване. Важни години за Близнаци са 20, 36, 40, 52, 64, 70 и 80.

Рак

Съдбовна година за Раците може да бъде, когато Луната, планетата на страстите и интуицията, има мощно въздействие.

В такива години вътрешните прекарвания и опциите за развиване на духовността могат да се засилят. Това може да се чака на 30, 35, 40, 45, 50, 60 и 75 години.

Лъв

За Лъва съдбовни могат да бъдат годините, когато Слънцето, планетата на силата и себеутвърждаването, е в светлината на прожекторите - 36, 43, 57, 60 и 79 години.

Такива години могат да донесат триумф, самопризнание и опция за реализация.

Дева

Съдбовни години за Девата могат да бъдат, когато Меркурий има благотворно въздействие върху живота й - 21, 27, 31, 43, 50 години.

През такива години може да има промени в работата, възстановяване на финансите и благоприятни условия за саморазвитие.

Везни

За Везните съдбовна може да бъде тази година, когато Венера, планетата на любовта и хармонията, има удобно въздействие.

Години като тези могат да донесат нови връзки, креативен планове и благоприятни условия за себеизразяване. Запомнете: 23, 35, 40, 46, 56, 64, 72 години.

Скорпион

Съдбовни години за Скорпион могат да бъдат тези години, когато Плутон, планетата на трансформацията и тайните, въздейства на живота му. През такива години могат да настъпят дълбоки промени, психическо възобновяване и нови благоприятни условия за духовно развиване.

Затова си коства да работите върху себе си на 24, 32, 49, 50, 64, 74 години.

Стрелец

За Стрелците съдбовни могат да бъдат годините, в които интензивно се стремят към саморазвитие, учене и пътувания. Техни настойници са Юпитер и Нептун.

На 24, 35, 39, 40, 43, 53, 59, 68, 75 години животът на Стрелците ще бъде изпълнен с нови благоприятни условия, срещи с забавни хора и необятни хоризонти.

Козирог

Козирозите могат да преживеят изменящи живота си години по време на интервали, когато получават непоклатимост, реализират триумф в кариерата и укрепват финансовото си състояние под благословията на Сатурн.

Години от живота 21, 33, 36, 33, 41, 53, 57 са време за напредък, професионално развиване и създаване на основите за бъдещето.

Водолей

Водолеите могат да намерят изменящи живота си години по време на интервали на нараснало саморазбиране, духовно прояснение и развиване на тяхната вътрешен глас. Уран ще ги поддържа в това на възраст 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64, 72 години.

Това може да е време за изпробване, нетрадиционни подходи и занемаряване на ограничаващите вярвания.

Риби

За Рибите съдбоносни могат да бъдат интервалите, когато са най-близо до същинската си същина, източници на ентусиазъм и креативна себеизява, за което ще способства Нептун.

Това може да е време да изследвате възприятията си, да развиете интуицията си и да осъзнаете същинския си път в живота. Струва си да се концентрирайте върху интервалите на възраст 24, 30, 33, 45, 47, 55, 60 години, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР