Хиперреалистична силиконова кукла, изхвърлена на плажа в Тайланд, предизвика всеобща

...
Хиперреалистична силиконова кукла, изхвърлена на плажа в Тайланд, предизвика всеобща
Коментари Харесай

Луда паника на плаж заради захвърлена секс кукла

Хиперреалистична силиконова кукла, изхвърлена на плажа в Тайланд, провокира всеобща суматоха измежду почиващите. Туристите объркаха секс играчка с мъртвец на жена, написа Mirror, представен от pochivka.blitz.bg.

Инцидентът е станал на 18 август, на плаж в региона на Банг Саен в провинция Чонбури. И по този начин, почиващите забелязали голо младо „ момиче “, лежащо по тил на пясъка, което съгласно техните наблюдения е било в безсъзнание. Потресени от гледката, очевидци извикали полиция и кола за спешна помощ в известното летовище.

`Луда

Полицията, която дойде на мястото на случая, отдели плажа, а парамедиците се втурнаха да оказват помощ на момичето - все пак незабавно схванаха, че пред тях няма човек, а японска секс кукла AV idol, която доста наподобява на жива човек.

Отбелязва се, че такива секс кукли костват към 500 $.

Органите на реда допускат, че играчката първо е била хвърлена в канал или река, а по-късно е паднала в морето и е била изхвърлена на брега. От тайландската полиция допълват, че притежателят на силиконката може да я върне от избавителната станция на плажа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР