Нападателят Марко Ройс направи нещо уникално в последния си мач

...
Нападателят Марко Ройс направи нещо уникално в последния си мач
Коментари Харесай

Голям! Марко Ройс почерпи с бира 81 365 души на Сигнал Идуна Парк

Нападателят Марко Ройс направи нещо неповторимо в последния си мач за Борусия Дортмунд в Бундеслигата. Той почерпи с бира 81 365 почитатели, които изгледаха на " Сигнал Идуна Парк " успеха с 4:0 против Дармщад.

Част от последователите евентуално са се възползвали повече от един път от почерпката, защото питие се даваше единствено на тези, които имат навършени 18 години. В Германия пресметнаха, че Ройс е платил към 120 000 евро за бирите.

" Благодарен съм ви за всичко. Бирата на сбогуване е от мен. Вечно ваш, Марко ", написаха от Дортмунд в клубния канал в обществената мрежа Х.

34-годишният Ройс се регистрира с гол и асистенция против Дармщад. Това обаче не е финален дуел на нападателя с жълто-черния екип, защото Борусия ще играе край в Шампионската лига против Реал Мадрид.

" Тудно е да измислиш нещо по-оригинално от това. Щеше да бъде съвършеният свършек, в случай че нямахме още един мач след две седмици. Надявам се да пренесем положителното въодушевление с нас в Лондон ", съобщи спортният шеф Себастиан Кел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР